0

zorluklar karşısında güçlü kalmak zorundayım ben düşersem tamamen biter hersey . ailem için evlatlarım için ne olursa olsun bir çözüm yolu bulup dik gözükmem gerekiyor. çünkü ailede birinin bunu yapması gerekiyor ve eşim bu konuda hiç iyi değil direk ümidi keser tribe girer çıkmaza girer . benim dik durup ne kadar ümitsiz olsamda onu motive etmem gerekiyor sürekli . çünkü ikimizde cokersek hiç toplanmayiz bir kişinin ayakta durup gaz vermesi başarma ihtimalini anlatması gerekiyor. özellikle bu dönem çok yaşıyoruz bunu kış ayı eşimin işleri düşük ve doğalgaz falan derken yetmiyor hiç birşey sıfıra karşı döndürmeye çalışıyoruz herseyi bende çöküp tribe girmek istiyorum ama eşimden fırsat olmuyor malesef. anca gece herkes uyuyunca içimde yaşıyorum bende .

1

zorluklar karşısında gerek çevremizden gerek ailemizden destek alarak ayakta kalmalıyız. ama en önemlisi bize yardım edecek kişinin, yine sadece biz olduğumuzu bilerek zorluklarla mücadele etmeliyiz.

iyi ya da kötü geçmeyen hiçbir an yoktur önemli olan bunun bilincine varmaktır. hayatı olduğu gibi kabul edip akışa teslim olmaktır önemli olan.
belki zorluklar karşısında çok güçlü olamıyoruz ama her şeye rağmen zorluklara göğüs gererek hayatta kalmaya devam ediyoruz.

0

tabii ki de zorlukların karşısında her zaman güçlü kalmışımdır. hiçbir zaman kimse beni ben zordayım diye yıkamaz onu asla hiçbir şekilde izin vermem. her insan zorluk çekebilir. sonuçta biz bu dünyada imtihan ve sınavdayız her an her şey olabilir. aç da kalabilirsin, tok da hani ben zorlukdayım diye kalkıp da güçsüzlük duruma hiçbir şekilde düşmem bu bana yakışmaz. ben her zaman zoru seven bir insanım kolaya hiçbir şekilde kaçmam ve hiçbir şekilde zordayım diye isyan etmem ellerimi açar, allah'a dua ederim. şu an bile zordayım ama pes etmedim etmeyeceğim de ,rabbim bir kapıyı kapatır; bin kapıyı açar! her şeyi veren rabbim'dir; derdi de, dermanı da zaten zorlukta kaçan insan eğer güçsüz duruma düşüyorsa o insanda mutlaka bir sorun vardır. hayatta küsmüştür ve hiçbir zaman da güçlü olamaz ondan dolayı hiç gerek yok bence güçsüzlüğe düşmenin her zaman güçlü olup ,dimdik ayakta durmak lazım.

0

evet ben bir zorluk gordum diye hemen hayattan vazgecmem. guclu bir insanimdir. zaten insanin en onemli ozelligi ayakta kalabilmesidir. her seye gogus gerebilmesidir.