0

yani ben bu toprakta doğdum, bu toprakta öleceğim inşallah allah nasip ederse. bana göre tabii ki de türkiye çok güzel bir ülke hani sonuçta bu topraklarda doğduk, büyüdük ama türkiye'mizin bence eksikleri çok en önemlisi adalet yok. hani ben diğer ülkeleri bilmediğim için gene de ben türkiye'yi seçerim ama bu sefer de haksızlık olmuş olur. belkim diğer ülke türkiye'den daha güzeldir. internetten baktığı da gerçekten de diğer ülkelerde çok güzel bence bunu sadece ülke olarak değerlendirmemeliyiz, bence tüm ülkelerde çok güzel yani sonuçta rabbim tüm güzellikleri vermiş bizlere.

0

bülbülü altın kafese koymuşlar yine de vatanım demiş. bence bu soruyu her ülkeden bir insan toplayarak ortak bir soru oluşturarak sorsalardı hemen hemen herkes kendi ülkesini tercih ederdi diye düşünüyorum.

0

türkiye şüphesiz dünyanın en güzel ülkesidir.coğrafi konumu ve doğal güzellikleriyle de bunu kanıtlar niteliktedir.

0

türkiye çok güzel ülke, bu çoğu insan tarafından kabul edilir. fakat türkiye dünyanın en güzel ülkesidir demek bence fazla iddialı olur. çünkü bunu bilebilmek için dünya üzerinde tüm ülkeleri görmek ya da en azından fikir sahibia olmak gerekir diye düşünüyorum.