0

bence hayatta her şeyin bir boyutu vardır. bilinen ölçü yöntemleri ile tartamayacağımız ya da kaç metre geldiğini hesaplayamayacağınız şeylerin bir boyutu yoktur demek çok yanlış. gayet de soyut kavramlarında boyutları ve ölçüleri vardır. sadece ne kadar büyük ya da küçük olduğunu anlatıldığı ya da gösterildiği kadar algılayabiliriz. bu karşımızdaki kişinin bunu tarif etme biçimine bağlı. insanlar bazen çok küçük ayrıntıların ne kadar büyük bir sevginin işareti olduğunu anlamalı

0

sevgi varsa boyutuda vardır.elle tutulmayan gözle görülmeyen değerleri ölçüp biçip sınıflamak mümkün değil.hissedebildiğimiz oranda ölçümleyip biçimleyip boyut tayin edebiliriz.evet bence sevginin boyutu vardır bizim değer biçebileceğimiz ölçüde bu boyut.

0

bana göre sevginin boyutu yoktur ben bu konuya hiç anlam veremiyorum ornörneğin genelde anne baba sorar cocuga beni mi çok seviyorsun anneyi mi yanlış bir sorudur bu bence sevginin yüzdesi mi var acaba sevgi sevgidir bunu gruplara ayirmak yanlış birsey bence bir insanı ya seversin ya sevmezsin çok seviyorum az seviyorum diye birşeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum . seversem seviyorumdur zaten dahası yoktur ölçüyle bildiremem ben onu saçma geliyor bana böyle konular .

0

sevginin boyutu insandan insana değişmektedir. bence herkesin farklı bir bakış açısı olduğu için sevgiyi karşısındaki kişiye tamamen yansıtmayabilirler ya da yansıtmak istemezler. karşınızdaki kişiye ne kadar çok ilgi ve sevgi gösterirseniz o da karşılık olarak size gösterecektir.

0

sevgi 3 boyutludur her açıdan bakmak lazım.