0

insanlar çoğu zaman kendilerini güçsüz hissederler bende dahil olmak üzere . aslında insanın içerisinde gizli bir güç vardır onu ortaya çıkarmak yada çıkaramamak bizim elimizdedir. kendi gücümüzü ispatlayabiliriz aslında yeter ki kendimize inanalım ve güvenelim istersek her şeyi yapabiliriz bence ben buna inanıyorum.içimizde çok gizli güçlerimiz vardır yeterki kendimizi tanıyalım ve o gücü yitmeden ortaya çıkaralım.

0

insanın güçlü olabilmesi tamamen kendisine bittiğini söyleyebilirim. özellikle fiziksel ve ruhsal olarak kendimizi ne kadar çok iyi hissedersek ve direnç durdurabilmek için bunu yapmamız gerektiğini düşünüyorum. çünkü bazı insanlar yaşadıkları olaydan etkileniyor ve hiçbir şekilde güçlük kalamadıklarını görüyorum. bu yüzden kendi içimizde biraz olsun moral verebilecek ve mutlu olayları hatırlayarak kendinizi daha güçlü duruma sokabiliriz. eğer bunu yapamazsak hayatımızdaki bazı şeylerden zevk almayız ve mutsuz bir şekilde yaşarız.

0

mümkündür tabii ki neden olmasın ki.. insan zaten hatalarından ve yaptıkları şeylerden güçlenir.. hatalarımızdan ders almak onlardan kendimize ders çıkarmak bizim elimizdedir ve düştüğümüzde tekrardan kalkmak da bizim elimizdedir.siz düştüğünüzde sizi kimse kaldıramaz .sadece kendi iradenizle kalkarsınız ve siz düştüğünüzde hep insanlar bir tekme daha atar buna izin vermemek için güçlü olmalısınız ki sizden korksunlar ve sizi ezmeye çalışmasınlar. çünkü insanlar hep birbirlerinin eksikliklerinden faydalanmaya çalışıyorlar buna asla izin vermeyin her zaman dik durun ve güçlü olmaya çalışın insanları asla ve asla fırsatınızı vermeyin. her zaman dimdik dürüst bir şekilde hayatınızı devam etmeye çalışın.

0

bu güçlü olmak tabii ki de mümkündür. insanın elinde olan bir şeydir. hani zaten bu hayatta güçlü olamazsın her zaman yıkılan insan sen olursun, dimdik ayakta durman lazım her şeye rağmen biri sana zarar verdiğinde bile hiçbir şekilde onu takmadan hayatına devam etmen lazım. zaten bu güçlülük demektir. güçsüz bir insan her zaman yenilen insandır ve hiçbir zaman bu hayatta mutlu olamazsın, önüne gelen tekme atar ve herkes onu yenebilir. güçlü bir insanı yenmek gerçekten de çok zordur, hiçbir şekilde yenemezler yani onu yıkamazlar öyle söyleyeyim. çünkü hani bu devir çok değişik bir devir olduğu için insanlar kötü olduğu için dostum dediğiniz insanlar bile düşmanımız çıkabiliyor. ondan dolayı güçlülük her zaman insanın kendi elinde olan bir şeydir. kendine güvenirsen ,cesaretle olursan her zaman güçlü bir insan olursun.

0

fiziksel ve ruhsal manada güçlü olmak mümkündür ve bizim elimizde olan birşeydir