0

tabii ki de her insan hayatını düzene sokabilir. her karşındaki insan adam gibi adamsa, kendine güvenip, cesaretli bir insansa ,kendinle inatlaşip , çalışarak çaba göstererek hayatını düzene sokabilir yani hayatı düzene sokmak bence kolay bir şey ve her zaman da insanın elinde olan şeydir.

0

insan gerçekten hayatını düzene sokmak isterse başarır zaten . önemli olan bunu gerçekten içten istemek azimli olmakta bitiyor. ilk engelde pes etmemek lazım. dirençli olmalı ki sonunda mutlu bir düzene kavussun .

0

tabii ki de sokabilir .yeter ki insan gayretli ve azimli olsun, kalbini temiz tutsun gerisi bir şekilde gelir. o yüzden burada asıl önemli olan şey dirençtir .insan direncini kırmayıp hayata karşı sımsıkı tutuna bilmeli ve hayatını tekrar yoluna koyabilmek için azim ve gayretle çalışmalıdır. ama insan umudunu kırıp umutsuzluk içine girdiğinde çaresiz bir şekilde bekleyerek hiçbir şey elde edemez. çünkü beklemekle hiçbir şey yoluna koyulamaz. o yüzden zararın neresinden dönülse kardır deyip hayatını doğru adımlarla tekrar inşa etmelidir.

0

isterse duzene sokabilir tabi arkan saglamsa