1

her şey yolunda ama yol doğru yol mu bilmiyorum. ''iki kapılı bir handa, gidiyoruz gündüz gece'' aşık veysel'in dediği gibi. uzun ince bir yol bakalım ucu nereye varacak.

0

hiç birşey yolunda değil ama yollar zaten arabalar ve motorlu taşıtlar içindir :d

0

yolunda kardeşım uğraşıyoruz ve kazanmaya devam bakalım artık talep falan edicez ya az kaldı talepe sorumanıde baya bi şeyler öğrendim sağolsun ve bakıcaz artık neler yapıcaz görücez ilk ödememi aldım ve oldukçada başarılı bi şekılde kesıntısız bir şekılde aldım teşekkür ediyorum burdan sorumanıye ve son sözüm olarakta bol kazançlar diliyorum.

0

şuan pek yolunda oldugu söylenemez. akraba ziyaretine geldim.internet yoktu.yarismadan epey bir geride kaldım.listenin en alt sırasına düşmüşüm. nasıl toparlayacam bilemiyorum.

1

her şey yolunda gibi gözüküyor fakat hiçbir şey yolunda değildir. örneğin poşetlere bile para verdiğimiz bir ülkede yaşıyoruz herşey para olmuş bu devirde her şeye zam gelmiş markete girdim ve gördüğüm her şey zamlı zam üstüne zam artık poşetlere de zam gelirse şaşırmayın yani böyle bir dünyada nasıl yaşayabiliriz ki.sevgilimden ayrilmisim sinavlar var hersey zamli bes kurusumuzuda somuruyorlar . yolunda giden ne var söyler misiniz ?

0

evet herşey yolundadır. ters giden tek şey soruların gelmeyişidir.

0

yolunda yolunda merak etme sen bol kazançlar

0

benim işlerim yolunda senin işlerin yolunda mı? :d