0

yastık altı tasarrufu ılk kez burda okudun daha oncesınde hıc boyle bısey duymuslugum yoktu ama ılk olarak anladıgım şuki para bırıktırme seklı olmustur bu ama bankada bırıktırmeyı daha dogru buluyorum ben kendı fıkrım bu

0

evet yastık altı birikimi doğru buluyorum kişi astık altında topladığı zaman biriktirdiği zamanında bir iş açar kendine işte o birikimden insan yardım edebilir ya da başka bir şeye toplu para lazım oluyor bir eşya aldığında yastık altında çıkarıp alabiliyorsun yani yastık yastık altında birikim çok güzeldir ama zamanımızda ve yastık altında toplamak bir o kadar da zor.

0

yastık altı tasarrufu benim çok işimeyyaradı özellikle eşime dükkan açarken direk yardım edebildim . çok güzel birsey bence umudu kestiğin anda birikim çıkıyor karşına ama malesef şu sıralar yapamıyorum firsat bulduğum anda tekrar yapacağım sıfıra düştüğümuz zaman bizi kurtarmakta bir numara oluyor.

0

tabiki yastık altı yapılmalıdır. herkesin bir gün gelir paraya ihtiyacı olur. aktif hayata kazandırmak çok saçma bir düşünce. harcarsın bi miktar ayırırsın ve günü zamanı gelince yastık altından harcama yaparsın. zor zamanların parasıdır yastık altı. tabi şimdi yorganın düşeğin içine koyuyolar. o ayrı bi durum. benim arkadaşımın annesi 5 tl 5tl atarak 3 bin lira biriktirmiş 1 senede.

0

kişi kendi parasıyla yapıyorsa doğru buluyorum ama kişi başkalarının parasıyla habersiz yapıyorsa gizli para birikimini kesinlikle doğru bulmuyorum.

0

yastık altı tasarrufu doğru değildir. yastık altı birikim yapmak ne sahibine gelir getirir ne de ülkesine bir getirisi olur. en iyi yöntem yastık altı değil aktif hayata kazandırmaktır.