1

hatırladığım kadarıyla bu türk filminde oynayan sanatçılar rahmetli adile naşit, rahmetli selim naşit özcan, rahmetli ayşen gruda, rahmetli münir özkul, rahmetli ihsan yüce, rahmetli halit akçatepe.. yahu hepsi rahmetli olmuş baş rol oyuncularının. güzel filmdi. iki kez değişik zamanlarda televizyondan izlediğimi biliyorum.

0

neşeli günler de oynayan sanatçılar adile naşit ,selim naşit özcan, doğu erkan ,ihsan yüce, mürüvvet sim ,ayşen gruda ,şener şen,ahmet harman ,ahmet serezli, münir özkul gibi oyuncular oynamıştır.

0

evin annesi adile naşit, evin babası münir özkul. oya aydoğan vardır, en büyük ablaları. sonra tuncay vardı sanırım. ahmet var, halit akçatepe de oynuyor filmde. 3 kişi daha var ama isimlerini bilmiyorum. kadro bu şekildeydi şener şen vardı, adile naşit ve münir özkul turşu suyu kavgası yüzünden boşanıyorlar ve üçer üçer çocukları alıyorlar. şener şen de hem ona gidip laf taşıyor hem de öbürüne gidip laf taşıyor. en sonunda münir özkul ve adile naşit barışıyor öyle bir filmdi.