0

boş vaktinde kahve içerken kafa dinlerim

1

benim çok boş vaktim olmuyor açıkçası. yemek , temizlik, bulaşık derken epeyce bir yoruluyorum. artan zamanımda da kur'an okuyorum, tv seyrediyorum ve sorumani sitesine giriyorum. zamanım şuan hep bu şekilde geçiyor. kis mevsiminde olduğumuz için günler çok kısa gündüz işlerimi yapıyorum, yemek derken akşam oluyor. yemek , bulaşık, namaz derken zaten saat 8 oluyor.

1

boş vakitlerimde televizyon izlerim, instagram'da takılırım, telefonda twitter'a girerim, kim nereye gitmiş, kimlerle gezmiş bunlar çok önemli şeyler. makyaj yapımlarına bakarım, ama asla makyaj yapmam. yemek videoları izlerim ama asla yemek yapmam. boş zamanlarım genelde televizyon karşısında geçer. çok asosyal bir insanım. dışarı çıkmayı sevmem. boş zamanlarımda genelde yatakta da olurum hep uyurum.

1

şu aralar her vaktim boş gidiyorum söz yazıyorum. sürekli kendimi sorgulamalar falan.

0

aslında benim boş vaktim pek olmazdı önceden, işe gider işten çıktıktan sonra spora gider orda bütün stresimi atar, eve gelir duş alır günü mü çok mutlu bir şekilde kapatırdım. ama lanet olsun öyle bir memlekete geldim ki bütün hayatım alt üst oldu. ne sosyallik kaldı, ne aktivite kaldı, ne sohbet, ne muhabbet, ne eğlence, ne spor hiç birşey kalmadı elimde kurulu saat gibi sabah belirli saatte kalk akşam belirli saatte yat. spor yok, arkadaş yok, eş yok, dost yok, çevre yok hiç birşey yok bunaldım resmen. burda boş vaktim çok bu boş vakitte televizyon yada bilgisayarla oyalanmak dışında başka türlü geçmiyor bundan da bıktım ama elden ne gelir.

0

boş vakitlerimde fitness la uğraşırım ayrıcadan bilgisayar oyunlarına meraklıyımdır oynamak hoşuma gider onun haricinde arkadaşlarla basketbol oynarız sosyal medyada takılırım en büyük görevimde birlikte olduğumu kişiyi mutlu etmek ve kaliteli vakit geçirmek oluyor