0

unutulmayan birçok anı vardır. unutulmayan anılarımız bazen düğün bazen yıldönümü bazen de anne olduğumuz günü unutmayız. herkese göre anılar farklıdır. ben her önemli anıma dair bir şeyi saklamayı çok severim. sakladığım şeyler arasında fotoğraf, magnet, taş gibi birçok şey vardır. benim unutamadığım anlardan biri nikahımın kıyıldığı gün benim için çok güzel bir gündü. bebeğimi doğumdan sonra gördüğüm o ilk anıda hiç unutamam. ona öylece bakakalmıştım gözlerim dolup ağlamıştım.

0

unutulmayam unutulmayacak olan o kadar anı arki siz bunları hafızanız da canlı tutarsanız bu anıları unutamazsınız ki zaten. anılar yaşanmışlıklar benim için kıymetlidir onlara önem veririm ve onları canlı tutmaya çalışırım. unutmam unutturma kendime. çünkü her ne kadargeri de kalmış olsalardı hepsi birer yaşanmışlık. evet unutan insanlar vardır mutlaka. ama unutulmayacak olan da çok şey vardır. önemli olan siz nasıl bakıyorsunuz anılarınıza sahip mi çıkıyorsunuz yoksa onları unutmaktan yanamısınız. örneğin, bir fotograf karesi size unuttuğunuz bir anıyı hatırlatmaya yardımcı olabilir. ne zaman nasıl kimin çektiği o anda neden sonuç yaşananlar hepsi gözünüzün önünden geçer.

0

benim için bir anı var elbette o da umreye gitmiş olmam sanırım dakikası dakikasına hatırlıyorum

0

evet vardır. her insanın geçmişinde unutamadığı olumlu yada olumsuz durumlar vardır.

0

çok kötü ve çok güzel bi kaç anı vardır elbette

0

tabiki muhakkak herkesin vardır bir unutulmayan anısı bu iyi veya kötü anı olsun elbet her insanın aklında kazılı kalan ansı vardır

0

herkesin tabii ki de unutulmayan bir anısı vardır. mesela benim de unutmadan bir anın var. sadece birkaç tane var vs ben çocuktum hiçbir şekilde unutamıyorum çok güzel günlerdi arkadaşlarımla falan ben keşke eskisi gibi olabilsek ama işte maalesef olunmuyor adı üstünde anı eşimle yaşadığım güzel günlerin var. ani olarak kaldı bana yani anlayacağın unutulmaz anılar her zaman olur herkesin bir anısı vardır.

0

elbette var,bu anlar sevindirici de olabilir uzucu de olabilir.. ama ani larinizi biriktirmeye bakin.

0

anı insanı geçmişinde etkileyen yoğunlaşmış duygulardır ben
mesela askerlik anısı yani aslın da askerde başımıza gelen olaylardır anılar.
mesela geçmişten bir fotoğraf annenizin annesinin fotoğrafı o fotoğraf anneniz için anıdır. ama sizin için sadece fatoğraftır.

1

olmaz mı olmaz mı. askerlik anıları. ilk tanışma anıları.