0

şuan ıcın tabikide en düşündürücü durum forvet sıkıntısı çekiyor.bilindigi gibi antalya kampina bile forvetsiz giden bir galatasaray kulubü vardi.spor yorumculari bile antalya kampina neden gittikelrini merak ettiler.böyle bir durumda ise istanbulda bile antreman yaparlardi dedi.traftar bile isyanda bu yüzden hemde bu oyuncu ne zman gelcek ne zaman verimli olcak ne zman uyum saglicak bence bu şekilde şampiyonluk beklemesinler...gol atamayan bir takim olursa zor görunuyor hersey..

0

galatasaray futbol takimi icin en onemli mevki tabiki santrafor bolgesidir en durgun yeri orasidir gol yollarinda etkili olsada sakatlik olmasi halinda sokulcak oyuncu yok gercekden buda buyuk bir sorun teskil ediyor herkez icin yanimda o yuzden en onemli yer forvet insallah daha verimli olurlar yada bir traafer yaparlar diye dusunuyorum ben

0

galatasaray için en önemli mevki transferi hiç şüphe yoktur ki santrafor bölgesidir. ileride çok iyi oyuncuları var galatasarayın. garry rodrigues ve onyekuru feghouli ve belhanda çok önemli ve etkili oyuncular, uzun süren ceza ve sakatlık sorunları bittikten sonra sivas maçında gördük ki bu oyuncular oynadığı zaman çok iş yapıyorlar. fakat galatasaray da en önemli problem bitiricilik. eren derdiyok çok iyi niyetli elinden gelenin fazlasını yapıyor bundan hiçbir şüphem yok. ancak gerçekten yetersiz. kaldı ki geçen sene gomis gibi bir gol canavarından sonra galatasaray taraftarını kesmiyor eren. buda eren derdiyokta bir baskı yaratıyor. bu baskı da onun oyununa etki ediyor ve gol kaçırmaya başladıkça özgüvenin de problemler yaşanmasına sebep oluyor. bu sebeplerden dolayı artık bence eren galatasaray birlikteliğinden hiçbir fayda gelmeyecektir. mutlaka bir santrafor transferi yapmalı galatasaray yönetimi. fatih hoca da bunu her zaman dile getiriyor. son zamanlar da falcao ismi çok yaygın ama bu transfer inşallah gerçekleşmez. çünkü falcao son 2 sezonda sadece 25 maça çıkabilmiş. bir takım sezonda ortalama 40 maç oynuyor en az. 2 sezonda 80 maç yapar. 4 de 1 in de neredeyse oynamamış. galatasaraya falcao değil gomis tarzı bir oyuncu lazım. brezilya da ve çinde ligler bitti. eğer buralardan oyuncu alabilme imkanları varsa hemen buralara yönelmeliler. alan ismi geçiyor çok faydalı olur. bir diğer transferi de stoper bölgesine yapmalılar. ozan kabağın avrupaya gitme isteği serdar azizin de sözleşmesinin fesih edilmesinden sonra galatasarayın elinde maicon ve ahmet çalık kalıyor. buda büyük bir facia demektir. 2 oyuncunun gitmesi durumunda en az 2 stoper takviyesi yapmaları anlamına geliyor. marianonun da gideceği konuşuluyor eğer mariano giderse 1 tane de linnes ile rekabet edebilecek bir sağ bek oyuncusu almalarında fayda olacaktır. takım halinde bakıldığı zaman bana göre ligde ki en iyi kadroya sahip olan takım galatasaray. sakatlık ve cezalı oyuncularından sıkıntılar yaşamasalar bana göre başakşehirle aynı puanda olabilirler. bütün bu sıkıntılara rağmen fark 6 puan. 6 puanlık fark öyle abartılacak bir şey değil çünkü daha 18 hafta oynanacak. 2 maç demektir. galatasaray başakşehiri evinde mağlup etmesi durumunda zaten kafadan fark 3 puan demektir. başakşehirinde mutlaka kayıpları olacaktır çünkü hem beşiktaş hem trabzonsporla deplasmanda oynayacaklar. o yüzden 2. yarı fikstürü çok zorlu. galatasaray ise sadece fenerbahçe deplasmanına gidecek diğer büyük maçları kendi evinde oynayacak buda fikstürde galatasarayın avantajlı olduğunu gösteriyor. devre arası döneminin en hızlı takımı olmak zorunda galatasaray. kampa yetiştirmesi lazım bu transferleri. çünkü 3 kulvarda devam ediyorlar gerek uefa gerek türkiye kupası gerekse süper lig de dolu dizgin gidiyor olmalarından dolayı bu transferlerin bir an evvel gerçekleşip takıma uyum sürecini erkenden atlatmaları lazım. aslında galatasaray birde yedek kaleci alırsa çok iyi olur. takımda musleranın yedeği yok..

0

forvet hattı çok zayıf ve ikincisi defans hatti