0

küfür eden kaba konuşan şiddet gösteren erkekler kızlar için uzak erkeklerdir bu tabi benim fikrim bundan hoşlanan varsa bilemem. erkeklerin kadınlara karşı olan tutumu davranışları da oldukça önemlidir. mesela ilgisiz bir erkekte kadın tarafından zamanla erkeğe karşı soğukluk hissedebilir ve uzak durabilir. erkeklerin kaba saba haraketleri dikkat çeker bir kadınğzerinde bu oldukça önemlidir.

0

kızların en sevmediği erkek tipi bence sevgilisine veya karısına değer vermeyip sevgilisinin veya karısının yanında başka kadınları kesen onlara bakan ve karısını bu şekilde iğrenç bir durumun içerisine sokan bir erkektir. ben çevremde bu tarz erkeklerden nefret ediyorum. ve gerçekten kadına değer vermeyen erkekleri ne kadar yakışıklı olursa olsun hiçbir şekilde tasnif etmiyorum.

0

valla benim sevmediğim erkek tipi birincisi dar giyinip kısa pantolon giyen erkekler itici geliyor bana nedense. erkekte çok uzun saç hiç sevmiyorum. biraz daha sert görünümlü seviyorum sanırım ben . havalı erkeklerden hiç hoşlanmam parayla show yapılmasını ve tabiki arabayla show yapılmasını hic sevmiyorum itici geliyor bana .

0

param var demeye çalışan her oturduğu yerde cüzdanını masaya koyanlar. her aldığı şeyin fiyatını vurgulayanlardır.