0

eski telefonumda bir kere sarj etmem yetiyordu ama telefonum gidince biraz eski bir telefona kaldım tabi bunada şükür diyorum hiç yoktan iyidir ama 2 saatte bir şarjı full bitiyor ve takmak zorunda kalıyorum o yüzden paso sarjda genelde patlamazsa iyidir yani .

0

valla sizi bilmem ama ben en az 6 defa şarj ediyorum çünkü gerçekten çok dandik bir telefonmuş. şarjı hemen bitiyor. ayrıca sadece bununla kalmıyor. parlaklığını kendi kendine açıyor. kısık olduğu halde . hatta yanlışlıkla telefonum kapansa eğer şarjı %90 olsa bile kapandığında açılmıyor şarj yok gibi gösteriyor .çok pişman oldum aldığıma inşallah değistircem yakında .

1

eğer yoğun bir kullanım gerçekleştirmediysem telefonumu günde 1 defa şarja takmam yeterli oluyor. ancak son zamanlarda özellikle burada çok fazla vakit geçirdiğin için ve siteye de genellikle telefon üzerinden girdiğim için gün de iki ya da çok nadir olarak 3 defa şarja taktığım zamanlarda oluyor. ancak genellikle gün içerisinde 1 defa şarj ediyorum eğer fazlaca azalmışsa bir de yatmadan önce şarja takıyorum. bu telefonumun batarya kapasitesi fazla olduğu için normal kullanımda bana rahatlıkla bir gün yetiyor ve asla beni yarı yolda bırakmıyor. aslında yakın zamanda telefonumun eski bataryası şişmiş olduğu için yenisi ile değiştirdim ve şu anda telefonun yeniden eski haline döndü çok şükür. bataryayı değiştirmeden önce telefonun şarjının nasıl bittiğini anlamıyordum. zaten kısa bir süre içerisinde de batarya balon gibi şişti. o yüzden hemen yenisiyle değiştirmek zorunda kaldım ve değiştirir değiştirmez telefon yeniden bana bir gün yetecek kadar batarya performansı sağlamaya başladı. sadece çok aşırı derecede yoğun kullanımlarda bu gün içerisinde genellikle 2 ve nadir olarak 3 defa şarj ettiğim zamanlar olmaktadır.

0

telefonumu gün içerisinde en az 3 kere şarj ediyorum. genelde telefon ile oynuyorum ve elimde hiçbir şekilde düşmüyor. daha çok oyun oynarken telefonumun şarjının bittiğini fark ediyorum. bu yüzden telefon alırken aslında uzun ömürlü telefonlar almaya ve maddi olarak biraz yüksek olan telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim. çünkü ucuz telefonlar sizin maddi yönden sıkıntı içerisinde sokması fakat ilerleyen zamanlarda telefonun ömrünü ne kadar kısa olduğunu göreceksiniz. tabii ki artık telefon markaları gittikçe paylaşmaya başladı. telefon alabilmek bu zamanda gerçekten çok zor olduğunu düşünüyorum artık. bu yüzden biraz daha dikkat etmemiz gerektiğini ve çok iyi telefonları almaya özen göstermemiz gerekiyor. bazı arkadaşlarım iphone telefonu kullanıyor ve hiçbir sıkıntılarını görmediklerini söylediler. şarj problemi hiçbir şekilde yaşamadıklarını günde 1 defa doldurmaları yetiyormuş. bu yüzden böyle telefonlar daha kullanışlı oluyor hem uzun ömürlü hem de şarj sıkıntısı yaşamıyorsunuz. kötü şarjın bitmesi bazen öyle kötü anlar geliyor ki anlatamam. bu yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor telefon alırken.