0

bologna seri a yani italya liginin futbol takımıdır ve bildiğim kadarıyla uzun süredir ligdeler...

0

bologna futbol takımı, juventus'un son sekiz yıldır şampiyonluklarla ambargosunu koyduğu italya serie a ligi'nde mücadele etmektedir ve italya serie a ligi'nde yanlış hatırlamıyorsam 7 kez de lig şampiyonluğu yaşamıştır ama orta sıra veya küme hattında bulunan bir takım mücadelesi veriyor son zamanlarda bologna.

0

seria liglerinden bir takımdır . bu takım o kadar büyük bir holigan traftar listesine sahip ki bilmemek imkansıza yakındır :)

0

bologna futbol takımı, serie a liginde mücadele eden, fakat küme düşen ve bu şekilde devam etmesi durumunda bir alt lige yani serie b'ye düşmesi söz konusu. bu sezon için seyircilerin pek de takımdan memnun olduğu söylenemez ki 29 maçta sadece 6 galibiyet yüzü görebilmiş bir takım. bence artık serie a'dan serie b'ye düşmesi söz konusu. pek de keyif vermeyen bir takım, maçları da zaten pek de keyifli olduğunu söyleyemem.

0

bologna italya seria a ligindedir .ama bence ligde pek iyi olduğu söylenemez .en azından bu yıl için .açıkçası ben fenerbahçeli olduğum için bu seneki ligimizden pek zevk alamıyorum .bu yüzden bu sene diğer takımlarla ilgili bi kaç fikrim var.mesela dünki bologna napoli maçı pek ilgimi çekmedi bu yüzden iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum.