0

aslında pek çok erkek türü vardır.ve bunların karakterlerine göre giyim şekkilleride değişir.ben mesela bir adanalı olarak en çok denk geldiğim erkek türü cono dedikleri krolardır.onların giyimleri çoğunlukla fosforlu ayakkabılar be bol pantolonlardır.ama kesinlikle ben sevgilimin gömlek giymesini ve saat takmasını isterim .ceket olarak bleazer giymesini isterim.

1

erkekler rahatına düşkün oldukları için günlük giyimlerinde eşortman giyerler ama düyün veya önemli yerlere giderken genelikle rahat takım elbise giymeyi tercih ederler ama takım elbise de sıkmakta şimdiki takım elbiseler rahat vede sıcak tutan yapılmaya başlanmış bulunmakta genelikle eekeklerin %68 moddaya düşkündür geri kalan %32 si ise moddan habeeleri yoktur buda onların rahatlıgını vede konforlugunu gostermektedir .

0

erkekler öncelikle yaşına uygun giyinmelidir . moda diye kendine yakışmayan dar ve kısa pacali özellikle rengarenk pantolonlardan uzak dursunlar bence . dapdar kırmızı pantolon giyen erkek gördüğüm oldu ve erkekten soğudum resmen bunu bize yapmayın. gömlek giyiyorsaniz ki ben erkekte gömlek çok severim kıllı bogrunuzu göstermeyin lütfen hiç çekici olmuyorsunuz bunu da vurgulamak isterim . ben erkekte atlette sevmiyorum pek yakışan var tabi ama onun için gerçekten efsane kaslar gerekiyor yoksa hiç olmuyor o atlet . çekici olucam derken itici oluyorsunuz anında.

0

yani erkeklerin giyim türü bazı erkeklerin bana gerçekten de çok saçma geliyor. erkek dediğin bez gibi olan mı yani penyeden eşofman giymemesi lazım, hani giyiyorsun paraşüt kumaş giymesi lazım. gerçekten de bazı erkekleri görüyorum. penye şeklinde eşofman giyiyor. bence penye şeklinde eşofmanları kadınlar giyer ama işte erkeklerin amacını zaten bir türlü anlamış değilim. yapmamaları lazım diye düşünüyorum. erkek dediğin güzel giymeli ve kendine bakması lazım hani günümüzde görüyoruz .kendini şekilden şekile sokan insanlar maden giyinmeyi bilmiyor musun o zaman modayı takip et. en azından moda'da bile güzel giyimler vardır. erkek dediğin kendine yakışanı giyecek, yapışanı değil ama maalesef erkekler kendine yakışanı değil de, yapışanı giyiyor. ben bu konuda öyle erkekler bana çok itici geliyor. gerçekten midemi bulandırıyor kot pantolon giyip dışarıya çıkabilir. kızların giydiği gibi dar olmasına gerek yok, çok bol olmasına da gerek yok. bence normal olması lazım diye düşünüyorum.

0

oncelikle erkekler yaslarina uygun giyinmeliler. yaslarindan buyuk giyince tuhaf duruyor. genc erkekler kot giyinmeyi tercih etmeliler bence. kendilerini buyuk gosteren gomlek tercih etmemeliler. ve giyinirken acaba disardan nasil gorunurum nasil yorumlarlar beni diye dusunmeliler. tabiki kendi tarzimizla giyinmek guzel bir seydir ama bu tarz olayini abartanlar var ve cok fazla gereksiz sekilde goze batanlar var. o yuzden duzgun giyinmeliler ve en onemlisi temiz olmali ustu basi. ve kiyafetlerin utulu olmasina dikkat etmeliler bu her seyden onemlidir benim icin..