0

ilk 10 içerisinde değilim ama sürekli yarışmayı takip ediyorum birinciyi kestirmek zor çünkü ilk sıradakiler hep birbirine yakın paralar yapmışlar yani dün birinci duman iken bugün tekrar tekel2000 oldu daha sonra mufin birinci oldu. diyebilirim ki birinciliği vakti müsait olanlar alacak yani son bir saat içinde müsait olup siteye girebilen birinci olacak gibi görünüyor

0

yani gerçekten de o konu hakkında hiçbir fikrim yok ne olacağını bilemeyiz. mesela tekel 2000 kardeşimiz 1. sıradaydı şu an dördüncü sırada hani belki moda ilerleyebilir. gerçekten de şu an çok çaba sarf ediyor hani ben bir olacağını zannetmiyorum. çünkü benim oğlum gerçekten de durmuyor ama inşallah bir olurum diyorum bakacağız ne olacak gerçi insanlar gece yatacağını şu an hiç düşünmüyorum. cünkü yarışma yarın bittiği için herkes sabahçı olacak gibime geliyor. çabaalacaklar ve emek harcayarak bir olmaya çalışacaklar bakalım hak eden kazansın diyorum.

0

valla benim net degil ilk dörtlü acayip bir yarışta ne olur son durum bilmiyorum kıyasıya çalışıyorlar tebrik etmek lazım büyük bir çaba var keşke herkes aynı parayi alsa çünkü hepsi ayrı ayrı emek harcıyor tabiki en iyi olan kazanacak şimdiden tebrik ederim kazanan arkadaşı ama sonuç hiç belli olmaz bence araları çok yakın ben bile heyecan yaptım yani o derece .

1

ben duman arkadaşın olacağını düşünüyorum. istikrarlı ve kararlı bir yapıya sahip, diğer arkadaşlar da emek veriyor. hepsine başarılar diliyorum.
gerçekten hak edecek olan kazansın.

0

vallahi bilemedim heran hersey olabilir cunku herkes cok çalışıyor ve sürekli dengeler değişiyor o yüzden kimin olacağı bilinmez.

0

bence ya poyrazim adli yazar birinci olacak ya da muffin adli yazar... ikisinden biri olacak gibime geliyor