0

hadise o ses turkiye jurisinin en genc jurisidr. bayiliyorum o kadina. cok takdir ediyorum. cok samimi ve guzel bir kadin. insanin halinden anliyor ve asla havali degil.

1

murat boz da var hadise de ama sanırım murat boz daha yaşça ufaktır hadise'den.

0

yani o ses türkiye'de gençliği olarak murat boz ve hadise var. yani ikisinin de yaşıtı bildiğim kadarıyla aynı yaştalar ama seda sayan ve beyazıt'ta kendini genç hissediyor ve gerçekten de yaşlarına göre bence gençler yani ruhları genç adamların yapacak bir şey yok ve gerçekten de 4 sürü o ses türkiye çok yakışmış durumda yani başarılar seda sayan'ın ayak uydur acağımı inanmıyordum ama gerçekten de çok iyi bir şekilde ayak uyduruyor kadın diyebilirim.

0

o ses türkiye'deki genç jüri üyesi murat boz'dur. murat boz 1980 tarihli zonguldak ilinin ereğli ilçesinde doğmuştur. ayşe nedret ve cafer boz çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. ortaöğretim tamamladıktan sonra annesi murat boz'un müzik yarışmalarında görmek istiyordu. murat boz 1995 yılında girdiği yetenek sınavlarını kazanarak istanbul anadolu güzel sanatlar lisesi'ni kazanmıştır. murat boz 4 yıl yatılı okulda okumuş ve aynı zamanda piyano ve keman dersleri almaya başlamıştır. ilerleyen zamanlarda istanbul bilgi üniversitesi'nin caz vokal bölümüne girmeyi başardı. okula tamamladıktan sonra istanbul teknik üniversitesi türk musikisi devlet konservatuarına başlamıştır. murat boz 2000 yılının başında vokalistlik yapmaya başladı ve ilk olarak emel müftüoğlu'nun vokalistliğini yapmıştır. tarkan ve hande yener'in vokalist olarak eşlik etmiştir. 2004 yılında nil karaibrahimgil'in nil fm albümünde yer alan bronzlaşmak şarkısının klibinde rol oynamıştır. nil karaibrahimgil tarafından yazılan ve bestelenen aşkı bulamam ben şarkısını single olarak yayınlamış ve çıkışı yapmaya başlamıştır. 2006 yılında şarkıcının ilk stüdyo albümünü tamamlamıştır. murat boz 2007 yılında altın kelebek istanbul fm altın ödülleri ve kral tv video müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan sanatçı olarak ödül almıştır.2009'un şubat ayında şans adı verilen ikinci stüdyo albümü yine dokuz sekiz müzik etkisi ile satışa sunulmuştur ve dinleyicinin dikkatini çok çektiğini düşünüyorum. murat boz 2010 yılında soner sarıkabadayı tarafından yazılıp düzenlenen hayat sana güzel şarkısını single olarak satışa sunmaya başlamıştır. bu albüm içerisinde hayat öpücüğü ve kalamam arkadaş gibi birçok klip çektiğini söyleyebilirim. van depremi mağdurlarına yardım için düzenlenen van pop konserlerinde yer almıştır. 2012 yılında altın kelebek ödüllerinde en iyi türkçe pop müziği erkek solisti ödülünü ve kral müzik ödülleri'nde en iyi erkek sanatçı ödülünü kazanarak gururlanmıştır. başarılı sunucu o ses türkiye'de bazı sezonlarda jürilik yapmaya devam etmiştir. 2014 yılında 8 yıllık sevgilisi eliz sakuçoğlu’ndan ayrılmıştır.2016 yılında başrolleri burak özçivit ve aslı enver ile paylaştığı kardeşim benim filmi vizyona girmiştir. bu film içerisinde oldukça başarılı bir performans sergilediğini söyleyebilirim. murat boz stüdyo albümü olarak janti adlı parçayı yayınlamıştır. irem sak ve yasemin allen ile başrollerini paylaştığı dönerse senindir filmi vizyona girmiştir. film içerisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen murat boz'un bu filmi ise kardeşim benim filmi kadar başarılı olmadığını görüyoruz. murat boz birçok marka üründe reklam filmlerinde rol almaya başladı. bu sıralar o ses türkiye'de hala jüri üyeliği olarak devam etmektedir. murat boz'un geniş bir hayran kitlesi olduğunu ve koyu bir beşiktaş taraftarı olarak da bilmekteyiz.