0

beren saat bence çok yetenekli bir oyuncu ve gerçekten çok başarılı. oynadığı bütün rollerin fazlasıyla hakkını verdiğini düşünüyorum kesinlikle. zaten çok tatlı ve sempatik bir insana benziyor. işiyle gündem de olmasi daha da sevmeme neden oluyor. özel hayatı çok güzel ayrıca gayet oturakli dışarıya göstermeden show yapmadan bir evlilik yaşıyor kendi halinde yani o yüzden çok seviyorum ayrı bir sevgi var .

0

beren saat'in oyunculuk performanslı gerçekten ben çok beğeniyorum. hatırla sevgili dizisinde çok güzel oyunculuk yapıyordu. ancak bence beren saat'in en güzel çıkış dizisi aşk-ı memnu olmuştur. aşk-ı memnu dizisinde beren saat para için aşık olduğunu zannettiği adnan bey ile evleniyor. aslında biraz da annesine inat evleniyor .çünkü annesi para için adnan bey'e artık göz hapsine alarak onunla evlenmek istiyor. ve beren saat de bu yüzden adnan bey'le evlendi ve gerçekten mükemmel bir oyunculuk sergiledi.

0

yani beren saat normalde bir aşkı memnu ve bir de fatmagül'ün suçu ne dizisini izledim. diğer türlü dizilerini falan izlemedim ama kendisi tabii ki de başarılı bir oyuncu her oyuncunun yaptığı gibi o da başarılı bir şekilde rolünü güzel oynuyor. normalde beren saatfazla dizi çevirdiği falan görmüyorum herhalde izlemediğim için de olabilir ama gene de başarılı bir oyuncu yani.

0

beren saat 1984 yılında ankara'da dünyaya gelmiştir.eğitim hayatında başarılı bir öğrenci olan beren saat daha sonra başkent üniversitesi'nde işletme okumaya başlamıştır. bölümünden memnun kalmayan oyuncu üniversitede okurken sevgilisi efe gürayın desteğiyle türkiye'nin yıldızları adlı yarışmaya katılmaya karar vermiştir. sonucu olanı pınar altuğ'un yaptığı yarışmayı 2. olarak kazanmıştır. ilk olarak sinan çetin'in yönetmenliğinde çekilen sofito isimli bir şeker markasının reklam yüzü olmuştur. 2004 yılında sevgilisi efe güray arkadaşının kullandığı bir arabada trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmiştir. 2014 yılında yayınladığı dönemde fenomen haline gelen avrupa yakası adlı dizide küçük bir rol ile ekranlarda görülmeye başlanmıştır.aynı yıl içerisinde oktay kaynarca ve ece uslu'nun başrol oynadığı aşkımız ölüm var isimli dizide nermin karakterini canlandırmaya devam ediyordu. 2005 yılında ilk baş rolü olan ve tomris giritlioğlu imzalı aşka sürgün dizisinde rol almıştır. mahsun kırmızıgül ile başrolü paylaştığı dizide oyuncu zilan şahvar azizoğlu karakterini canlandırıyordu. bu dizilerdeki performansı izleyici tarafından tamamen dikkat çektiğini düşünüyorum. beren saat'in adı bu dönemde oyuncu bülent inal ile anılmaya başlanmıştır. 2008 yılında ona bugünkü popülerliğini kazandıran halit ziya uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan aşk-ı memnu adlı dizide rol almaya başladı ve başarılı bir oyunculuk sergiledi. bu dizide canlandırdığı bihter karakterini kıvanç tatlıtuğ'un canlandırdığı behlül karakteri ile yaşadığı yasak aşk büyük ilgi görmüştür. beren saat özellikle dizinin veda bölümündeki performansıyla eleştirmenlerden tam not aldığını düşünüyorum. sinema filmi tomris giritlioğlu'nun yönettiği güz sancısı adlı filmde rol almaya başladı. aşkı memnu dizisi devam ederken ayrıca senaryosunu mahsun kırmızıgül'ün yazdı gecenin kanatları filminde oynamaya karar vermiştir. dünyanın en çok hasılat getiren yapımlarından biri olan oyuncak hikayesi 3 filminde barbie karakterini seslendirmeye başladı. 2010 yılında asıl ses getirebilecek projesi vedat türkali'nin günümüze uyarlanan fatmagül'ün suçu ne adlı dizi olmuştur. fatmagül karakterini canlandırdığı dizide beren saat türkiye'nin yıldızları yarışmasından arkadaşı engin akyürek'le başrolü paylaştığını görüyoruz. beren saat'in oyunculuk performansı izleyici tarafından tamamen dikkat çektiğini ve başarılı bir şekilde dizilerde rol aldığını düşünüyorum. 2012 yılında yakışıklı sanatçı kenan doğulu ile birlikte olmaya başlamıştır. uzun süredir kenan doğulu ile birlikte olduğu için nişanlanma kararı almışlardır. 2015 yılında eylül ayında başlayan muhteşem yüzyıl kösem dizisinde kösem sultan'ı canlandırmak için teklif aldığını görmüştük. kenan doğulu ile birlikte arçelik'in reklam filminde yer almışlardır. beren saat sosyal medyayı oldukça fazla kullanan ve siyasi paylaşımlarından dolayı birçok tepki toplamıştır.