0

su kaybı artmaya, vucuttan kalsiyumun atılması artar kas yapmak için kullanılan fazla amino asit ilerki yaşlarda kalp ve damar yolu tıkanıklığına da neden olur.

0

aminoasitlerin zararlarından bir tanesi vücuttaki yağ oranının artmasıdır.

0

kas yapmak için amino asit kullanıldığında, vücuttan kalsiyum atılmaya başlar. bu da kemiklerin ve dişlerin zayıflamasına neden olur.
vücuttaki proteinlerin parçalanmasına bağlı olarak, vücudun çok hızlı bir şekilde su kaybetmesine neden olur.
genç yaşlarda alınan fazla protein, kırklı yaşlarda kalp ve damar hastalıkları başta olmak üzere, tansiyon ve şeker gibi hastalıklara yakalanma riskini artırır.
proteinler vücu ta depo edilen bir madde değildir. alınan fazla amino asitin fazlası vücut yağa dönüştürerek saklar. bu da performansın düşmesine neden olarak, hedefinize ulaşmanızı geciktirir.
amio asit kullanarak kendisine kaslı bir vücut yapmaya çalışan bazı kişilerin hayatını kaybetme noktasına geldiği, bir çoğununda hayatını kaybettiği olmuştur. çünkü, bazı insanlarda amino asit, takviyesi, bir de ağır spor ile birleşince, bünyeleri kaldırmamaktadır. tıpkı haricen kullanılan zayıflama ilaçları gibi, kas yapmak için kullanılan bu tür ilaçları kullanmakta sanıldığından çok daha zararlıdır.

0

amino asit resimdeki yararlı vitaminlerin öldürdüğü için zararlıdır