0

hepsi yakışıklı değil ya .. üniforma öyle gösteriyor sanırım.
şekilcilik de ne biliyim yani:)

0

genellemen yanlıştır birçok çirkin yunus polisi gördüm...

0

ben bu soruyun cevabini surdan okunum hic bende bilmiyodum

0

valla benim de cevabını merak ettiğim bir soruydu. yeni öğrendim özel seçilmiş bir polis olduklarini:)

0

yunus polisleri, yakışıklı kişilerden seçilmiyor canım. onlar o üniformaya girdiği zaman, zaten yakışıklı gibi görünüyor. gerçek, sivil halleri hiç de o kadar iç açıcı değil. serseri tipli abaza gibi görünen ben bir sürü polis tanıyorum. ama üniformanın içinde sanırsın ki brad pitt. ben de ünifotma hayranıyım. allah askerimizin polisimizin yanında olsun her zaman.

0

halkla sürekli iç içe olduğu için genelde eli yüzü düzgün kişiler seçilir.boglu poslu düşmana korku dosta güven versin diye . ayrıca gençlerden seçilir kıyafetleride ayrıca ilgi çekici.motorun havası onlarıda etkisi altına alır.

0

nedendir bilmem ama yunus polisler genellikle yakışıklı oluyorlar .hatta bir keresinde bilerek yakışıklılar arasından seçtiklerini duymuştum.@duman

0

ahahha güzel soru :) şöyle söyleyeyim yunus polislerinin elbette hepsi yakışıklı değil fakat çoğunluğu bu tanımın içerisine giriyor. yunus polisi olmak için belli başlı şartlar vardır boy kilo oranı gibi. bir insanın boyu ve kilosu orantılı ise zaten fiziksel olarak bir görüntü veriyor karşısındakine olumlu anlamda. yunus polislerinin çoğu sürekli bir mücadele içerisinde oldukları için fiziksel güce de çok önem veriyorlar ve çoğunluğu spor yapıyor. vücut geliştirme ve crossfit gibi. bu tür sporları yapan insanlar zaten dış görünüşüne düşkün buna önem veren insanlardan oluşuyor. bundan dolayı da haliyle fiziksel olarak hoş bir görüntü veriyorlar. aslında bütün olay bundan ibarettir crazy can :)