0

bende kullanıyorum zaman zaman ama çok çabuk bozuluyorlar sanki bana öyle geliyor. şarjı çabuk biten kişiler genellikle tercih eder ama iyi bir markadan alınmadığı sürece sıkıntı yaratabiliyor o yüzden ben iyi markadan alın derim bari bişeyi alıyorsunuz parasının hakkını versin yoksa iki günde kenara atarsınız. geçen yıllarda erkek arkadaşım bi tane almıştı birjaç gün kullandık sonra baktım gün geçtikçe sanki şarj etmemeye başlıyır hemen şarjı bitiyor çok geç doluyordu değiştir dedim değiştirmedi öyle kaldı tam bir hayal kırıklığıydı

0

powerbank şarj etme cihazları hayatımızın bir parçası haline geldi diyebiliriz.kampta,tatilde,seyahatte,okulda,denizde nerde olursak olalım telefonumuzu şarj etmek için kullandığımız bir şarj aletidir. powerbank içinde bulundurduğu yüksek ömürlü dayanaklı pili sayesinde onu şarj ettiğimizde cep telefonumuzun şarjı bittiğinde powerbank sayesinde cep telefonumuzu 2-5 kere arasında doldurma özelliği bulunmaktadır. günümüzde gencinden yaşlısına kadar akıllı telefon hastalığı başlamıştır. nereye baksanız herkesin elinde cep telefonu oyun oynayan, müzik dinleyen, chat veya sohbet eden kişileri görürsünüz. günümüzde bu kadar telefon kullanımı olduğu için şarj yetmemektedir bunun için yardımcı olarak powerbanklar üretilmiş telefonlarımızın şarjı bittiğinde imdadımıza yetişmektedir.

0

telefon şarjı yoksa priz aranmaksızın şarj edebilirsin.

0

powerbank şarj sıkıntısı yaşadığımızda priz bulma imkanımız yoksa telefonumuzu şarj etmeye yarayan alettir . evdeyken prizde sarjla doldururuz ondan da lazım olduğunda telefonumuzu sarj ederiz tam bir hayat kurtarıcı özellikle yolculuklar da çok fazla işe yarıyor.