0

ikisinede gittim ankara çok sıkıcı ben sevmedim istanbul çok güzel tepelere çıkınca çok güzel deniz manzaralı yerler var

0

ben istanbul'u ziyaret ettim. iki defa gittimm her ddefasında birer aya yakın kaldım. çok gelişmiş bir il gerçekten. eminönü, galata köprüsü, eyüp sultan gibi yerlerine gittim. eminönü'nde balık ekmek yedim. ama kalabalık, hava kirliliği çok sanayisi fazla. turizmi fazla, çok kalabalıktı. gezilecek bir yer ama yaşanılacak bir yer pek değil.

1

yani ankara'ya gittim ama istanbul'a gitmedim. istanbul hakkında yorum yapmayacağım ama ankara hakkında yorum yapabilirim. yani sonuçta türkiye'nin tüm şehirleri güzel. ankara'da güzel bir şey ama ben genellikle sadece parklarını falan beğendim. gerçekten de hiç izmir'de bile böyle bir park görmedim ben kendim izmirli olmama rağmen ankara'nın parkları o kadar çok hoşuma gitti ki; hiç çıkmak istemedim yani eve bile gitmek istemedim diyebilirim. :) özellikle sanayi bölgesi'nin arka tarafında koskocaman bir park var ve içinde hayvanat bahçesi, paten kayma yeri ama orası semt olarak neresi şu an aklımda olmadığı için sanayinin o taraflarını söyledim. gerçekten de güzel yani gezilecek yerleri var.

1

ankara'ya gitmedim ama istanbul için şunu söyleyebilirm.yaşanacak değil gezilecek bi yer.