0

bebeklere kılasik müzik rahatlasın, uyusun diye dinletilir. benim çocuğum yok şuan , olursa klasik müzik dinletmem ilâhi, ya da kur' an dinletirim. klasik müzik bati tarzı. ben kendi kültürümün , dinimin prensiblerine göre müzikler dinletirim bebeğime. klasik müziğe ve diğer müziklere saygım sonsuz ama sonuçta yüce kitabımız kur ' an - ı kerim klasik müzikten daha fazla rahatlatıcı ve huzur verici bir içeriğe sahip.

0

klasik müzik dinlemek insana huzur ve sakinlik verir.bebekte sakin olsun ve kendini huzur içinde hissettin diye dinlettirilir.klasik müzik ayrıca insanın ruhunuda dinlendirir

0

klasik müziğin sakinleştirici etkisi olduğunu duymuştum

0

bebeklere klasik müzik dinlemeyi tavsiye ederler çünkü klasik müzik rahatlatır ruhu oksar bir yandan bebeği de sakinlestirebilir o yüzden tavsiye edilir . ama ben hiç dinletmedim ne yalan soylim trakyali olduğumuz için benim kızım roman havasıyla büyüyor sürekli bir düğüne gitmekten yada mahallede olan dugunlerden kaynaklı. alışmış zaten müzik duysun oynamaya başlıyor . bende istedim klasik müzikle büyüsün ama mümkün olmadı malesef.

0

genellikle bebeklere klasik müzik dinletilir ki; bunalıma girmesin çocuk psikolojisi bozulmasın diye ama ben tam tersini yapıyorum. ben kendim arabeksçi olduğum için bebeğime de arabesk dinle diyorum. yani bazı insanlarda ninni söylüyor. hatta çoğu insanlar diyebilirim. yani kimisi dinletir ,kimisi dinle etmez. genellikle onu böyle çok havalı olan insanlar yapar veya zengin olanlar.

0

bebeklere daha sakin ve smoll şarkı öneriliyor