0

sorumani kesinlikle çok güvenilir bir sitedir. şu ana kadar toplamda buradan 268 lira civarı bir para çektim. hepsinde de gece ödeme talebinde bulundum ve öğlen hesabıma yattığını gördüm. bugüne kadar bu site ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım. aklımın takılmış olduğu bir konu olduğu zaman da her zaman sorumani ekibine rahatlıkla ulaşabildim ve yardımcı olduklarını mesajlarıma geri döndüklerini gördüm. o yüzden kesinlikle sitenin güvenilirliği ile alakalı bir kere bile şüpheye düşmedim. hatta daha hiç para yatıyorlar mı diye test etmeden ilk paramı 160 tl ye kadar biriktirip öyle çekmiştim. o kadar bir güven yani iyi ki sorumani var da elimiz biraz para gördü bu işsizlikte. :)

1

soru mani sitesinden 6 kez ödeme aldım. toplamda 150 lira oldu. 25 lira da bugün ödeme talebinde bulundum hafta içi yatar muhtemelen. kopya içerik üretip bağlanmadığınız sürece siteye güvenebilirsiniz. buradan çok daha güzel gelir elde eden arkadaşlar oldu. azim ve başarılarını takdir ediyorum.

sorumani bugüne kadar verdiği sözlerin hepsinin arkasında durdu. istek ve önerilerimize kulak verdi. şikayetlerimizi dinledi ve çözümler buldu. bu konuda da oldukça güvenilir.

0

bu güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim. çünkü bu zamana kadar 150 tl'ye kadar bir para çektim herhangi bir sıkıntı çıkmadan hesabıma yatırdılar. tabii ki bazı buna benzer siteler vardır. ama benim tercihim bu siteden yana oldu ve herhangi bir sıkıntı yaratmadan şu ana kadar ilerliyorum. inşallah bundan sonra da bu sitedeki kalmaya devam edeceğim ve para kazanmaya çalışacağım.