0

bende su an ki konumumdan oyle olabilirim ama ben cok takmiyorum yani cok fazla buyutmuyorum. cunku her zaman ki gibi bir gun olarak dusunuyorum. yeni yila dualarla giriyorum. allahim insallah yeni yilda mutlu huzurlu, isteklerimizin kabul oldugu, dualarimizin kabul oldugu bir yil olur. onun disinda yeni yila nasil girdigimin bir onemi yoktur benim icin. allah saglik hzuur mutluluk versin de nasil girersek girelim. ben zaten disarda gec saatlere kadar eglenmeyi gezmeyi pek dogru bulmuyorum. cunku biraz sknti yasanabilir. tabiki disari cikilabilir bi cafe yada bir yemek falan yapilabilir ama gec saatlere kadar olmamasi tercihimdir. ben evde kuzenlerimle geciriyorum bu gunu.. cok da mutluyum..

0

valla bende öyle sabah 10da doğum yaptim cikartmadilar yarın sabaha kadar buradayım ama çok sıkıldım ve kızımı çok özledim gerçekten.

0

@ayibogan abla çay yap beraber içerken sıkılabiliriz.

0

crazy caz kardeşim yalnız değilsin ben de yeni yıla senin gibi sıkılarak girenlerden biriyim. üstelik bir de ütü var. :)şimdi gidip çamaşırları toplayacam. ütü yapicam. sobaya odun aticam. çay demleyicem. bir sürü iş var kardesim yeni yıl benim neyime ahh ahh:):):)