0

iron man, spider man, captan america,thor,hulk

0

bence en güçlü kahraman türk askeridir.çünkü türk askeri yenilmezdir.

0

hepsi birbirinden güçlü ama deadpoll farklıdır mesela bi yeri kopsa bile tekrardan oluşabiliyor zamanla, bana göre deadpolldur :)

0

hepsi de çok güçlü kahramnlar tabi ki ama bence en guclu olan hulk yorulmak pes etmek nedir bilmeyen yesil dev yani ilk zamnlar da oyle dusunuyordum ta ki tahanos la olan savasini gorene kadar aslinda hulk ve thor arasinda kalmistim ve tam thor daha guclu derken kaptan marvel cika geldi ve artik en guclu kahramanin kaptan marvel oldugunu herkez ogrenmis durum da

0

en karizmatik olanları dead pool ve eski örümcek adam en güçlü olarak da hulk bence

0

marvelın birden fazla karakterini var ama bana göre en güçlüsü ironman

0

bence en güçlü kahraman batmandir çünkü süper güçleri olan tüm karakterlerin zayıf yönleri vardır ama batman yok onu öldürebilirsen öldürürsün ama öldüremessen o srni öldürmenin yolunu biliyorsa o seni kolayca öldürebilir burda süperman yenen bir adamdan bahsediyorum en güçlü karakter bence batman

0

marvelin en güçlü leri thanos ve ghost rider dir ghost rider turkce adi hayalet sürücü olan bi ruh emicidir içindeki melek iyi bir melekken cezalandırıp kotu meleğe donustu ve masumların ruhu emerek beslenir zinciri ile adamlara baglayip rihunu eme kefalet bakisi ile ona bakan herkez en kötü kabusunu gorup ruhu çürür ve ruhunu emer.thanos ise marvelin en super kotulerin en iyisidie yenilmezler 3 filminde evreni yokediyo zaman guc zihin kontrolu ve daha fazlasi onda var sonsuzluk tasinla eldiveninle herkezi yokedicek gucte fakat thanos ghost riderle karsi karsiya oldugunda hayalet surucu onun ruhunu emer kazanir.

0

hepsi güçlü marvel karakterlerinin ama hepsinin farklı özelliği var hangi duruma göre kim daha güçlü o şekilde ölçülebilinir

0

birçok marvel kahramanı vardır spederman , batman , hulk , catgirl , thor, thonas , captan amerika gibi ama güç bakımından en iyisi kişisel görüşüm hulktur .

1

marvel evreni baya bir derin. bir sürü karakter var. filmlerine bakarak yorum yaparsak şuana kadar görülen en güçlü karakter hulk ve thor ikilisiydi. ama çizgi romana göre captan marvel en güçlüleri ve filmde de öyle olacak zaten. daha tam olarak güçleri bilinmese de filmi 2019 da avengers filminden önce vizyona girecek. benim görüşüm son filmden de yola çıkarak bence thor en güçlü kahraman. oyuncu ile karakter çok iyi bütünleşti. bazı teorilere göre thor karakterini oynayan oyuncunun bu son filmi olacağı söyleniyor. eğer öyle olursa gerçekten üzücü olur.zaten bu film ile çoğu oyuncunun sözleşmeleri bitiyor. başta captan amerika olamak üzere bir çok oyuncu son filmle birlikte karakterlere veda edecek.

0

benim için en güçlü marvel karakteri kesinlikle deadpool olur çünkü adam ölümsüz bir karakter ve hem komedi ben izlerken gülmekten ölüyorum hemde çok güçlü bir karakter o yüzden benim bu soruya cevabım kesinlikle ilk olarak deadpool olur daha sonra ise süperman olur nedeni ise süperman çok güçlüdür dünyayı tek eliyle çekme yeteneğine sahip bir karakterdir ve aşırı şekilde iyimserdir benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

en güçlü marvel kahramını superman'dir. hepinizinde bildiği gibi superman dünyayı tek eliyle çekebilmektedir. bu yüzden en güçlü marvel kahramanı superman'dir.

0

marvel birden çok kahramanlar vardir bunlar:
x men
iron man
deel pool
örumce adam
hulk
super man
bat man
zorro
iki gurup vardır x men gurubu vardir. burda deney yapılmiş mutan karakterler bulunur bunlar normal insan gibidir hepsinin özelligi farklıdır. bu mutandlardan en güclüsu profosor x tir. zihin yoluyla herşeyi kontrol eder.
bana göre en iyisi halk mendir. yesil adam kasları ve güclüdür. tek yumrukla düsmanlari yere serebiliyor. ve yükseldigi zaman yere düşünce yeri parçalar ve yeri titretir. hulk yesildir. sinirlenince yeşil dev oluyor. yaraları cok hızlı iyleştirir. ikinci olarakta bana göre örümcek adamdir. örümcek agı firlatarak herseyi durdura biliyor. ve orumcek agı ile uçabiliyor. marvel tabi cok iyi karakterler sunan bir platform ve insanlarda kahramanlık gücunü arttırir çocuklarda fakat çocuklar kendini fazla kaptirmamasida fayda vardir. kendini kaptıran çocuklar kendine ciddi oranda zarar verebilir hatta ölümle sonuçlana bilir.

0

fantastik dörtlğde bir kız vardı onu begeniyorum o kız çok güçlü bana göre o daha kuvvetli çünkü vücuduyla dokunmadan eşyaları hareket ettiriyor süpermende çok iyi uzaydan gelme insan dışı güçleri var

0

abraksas, odin,zeus, kronos eternity ve phoenix force

0

marvel evreninde filmlerde yer almayan çok güçlü karakterler mevcut ancak hulk veya thor diyebilirim hulk sinirlendikçe güçlenen ve filmde ne kadar senaryo gereği güçsüz gözüksede sinirlendikçe güçlenen ve limiti olmayan bir karakter aynı şekilde thor'da hela ile karşılaştıktan sonra mevcut olduğu gücünü farketti ve bu gücü thanosu yaralamaya yetecek güçte iki karakter arasında kaldım .

0

kaptan amerikadır. kalkanı delinmez ve bölünmez olup mermi geçirmediği için.

0

çok fazla marvel i takip etmem ve izlemem ama bence thor veye tor yazılışı nasılsa bence o en güzlüsüdür ölümsüz bişeydir ama bana marvel o kadarda zevk vermiyor daha güzel şeyler yapabilirler artık bozdular eskiden ki filimer çok daha güzel olurdu nedense şimdi çok bozdular

0

aslında en güçlü marvel kahramanı thor'dur. çünkü o bir kahramandan öte bir tanrıdır. ölümsüz ve güçlüdür. her ne kadar hulk da çok güçlü olsa da, her zaman thor tanrı olma özelliğiyle daha öne çıkar.