0

thor ve hulktur bence ama kızıl cadıyı da çok seviyorum bir kere kadın efsane güzel ve gücü de harika oda güçlü biri

1

güçlü olanları listeleyeyim hulk,thor,spiderman,xman,captan amerika,super man, bu karakterlerin hepsinin birbirinden güçlü enterasan özellikleri vardır mesela hulk sırf güce dayanıklılığa dayalı bir özellik thor kendi çekici ile en güçlü rakipleri bile alt edebiliyor spiderman yani örümcek adam gerek ağları olsun gerek düz duvara tırmanışı olsun harika bir karakter geldik x man e x man in parmaklarının arasından çıkan pençeler ile alt edemeyeceği düşman yoktur captan amerika kalkan’ı ve kendi özelliği olan güç ve atiklik ile harika bir karakterdir kalkan’ının özelliği hiçbir şekilde deforme olmuyorum kırılmıyor ve bükülmüyor super man süper man ın en büyük özelliği uçabiliyor olması tabi gücü hızı ve teknikleri dışında super man havada uçan uçağı bile durdurabilir

0

bence en güçlü marvel kahramanı thor. çünkü kendisi tanrıdır thor'un çekici vardır ve sadece çekici tork aldırabilir başka kimse kaldıramaz kardeşi kötüdür ve kardeşini öldürmüştür daha sonra ise dr strange vardır dr strange zihinleri yönetebilir bu iki karakterin çok sevdiğim 2 karakterdir

0

kesinlikle odin oğlu thor ancak dr. strangein de güçleri ve yeteneği azımsanamaz

0

gelmiş geçmiş en büyük kahraman bence kültür hulk yeşil bir devdir oğlum da bulgur çok sever

1

hulktır.çünkü iridir ve kaslı yapıda olduğu için.

0

bence hulk. küçük oğluma göre flash büyük oğluma göre demir adam. marvell seven bir aile olarak hiç aynı fikirde olamadık. hepsinin farklı bir özelliği var galiba en sevdiğimiz en güçlü olarak kabul ediyoruz. ben herzaman hulk derim.

0

en güçlü marvel kahramanı hulk karakteridir

1

ben yedi yaşındaki oğluma sordum. birinci sırada örümcek adamı dedi. ikinci sırada süper men dedi.

0

hiç şüphesiz iron man ve de kaptan amerika ağ oyunculukları da kendileri de mükemmel

0

bence iron man çünkü zeki zengin ve adam capkin falan daha ne olabilirki adam bir kere :) ve ilk marvel filmine falan sahip bence iron man yada thor ya karar veremedim ;)

1

ben hiç lafı uzatmiyacam bence en iyi olanı spiderman (örümcek adam) üstünede kimseyi tanımam.

0

avangers filmleri sonrası herkesin aklına gelen soru 'acaba en en güçlü marvel karakteri kim'dir. thanos mu thor mu ya da diğerleri mi.thanosdan dah güçlü kötü adam var mı.evet marvel evreninde thanostan daha güçlü öyle karakterler var ki.o kadar ki en güçlü dediğimiz thanos bu güçlü karakterlerin sıralamasına dahi zor girer.burada sadece kötü olan güçlü karakterlerden bahsetmeyeceğim.güçlü karakterlerin tümünden bahsedeceğim.
x-men ve spiderman filmleri ile süper kahraman filmlerinin başarılı olduğunu kanıtlayan yapımcılar bu doğrultuda süper kahraman filmlerine ağırlık vermiştir.bu başarıyı zirveye taşıyan ve süper kahraman filmlerine altın çağını yaşatan marvel ironman ile de yüksek bir başarı elde ettikten sonra avengers ile zirvenin de zirvesini gördü.avengers filminde bir çok marvel karakteri bir arada film çekince de herkesin aklına gelen soru en güçlü süper kahraman kim oldu.kimisinin cevabı ironman kimisinin cevabı kaptan amerika kimisine göre ise thot tahnos derken liste böyle uzayıp gidiyor.son 5 sene içerisinde filmler ile de kalmayıp dizilere süper kahramanları taşıyan marvel çok büyük başarılar elde etti etmeye de devam ediyor. bahsedilen film ve dizilerde birden çok iyi ve kötü karakter görüldü.bu karakterlerin bazıları o kadar güçlü iken bazıları diğerlerine göre nispeten daha az güçlü idi. şimdi burada sıralama yaparak bazı kahramanlara değinelim.sıralamayı tersten yapacak olursak...
15-galactus
fantastik dörtlünün karşılaştığı en güçlü kötü karakter olup gezegenleri tüketerek hayatta kalma gibi devasa bir gücü vardır.
14-surtur
odin ve thorun en büyük düşmanı olan surtur,efsaneye göre kılıcı twilight sword ile asgardı yok edecektir.
13-thanos
sadece fiziki gücü ile değil çok yüksek zekası ile çok güçlü bir karakterdir. titan thanos tüm yaşamı yok etme düşüncesi ile inanılmaz derecede tehlikeli çok güçlü bir kötü karakterdir.
12-odin
asgardın kralı ve thorun babasıdır.gelmiş geçmiş en güçlü asgardlıdır.kardeşleri vili ve ve ile surturun elinden kurtulmak için kaçtıklarında kardeşleri odinin kurtulması için kendilerini feda etmişler ve böylelikle kardeşlerinin de güçlerini alması sonrası çok büyük bir güce sahip olmuştur. galactusu tek bir kafa darbesi ile yenebilecek derecede güçlü bir karakter olan odin sıralamada kendisine 12. sırada yer bulmuştur.
11-amatsu mikaboshi
japon mitolojisinden alıntı yapılan karakterdir.void tanrılarının gücünü kullanarak tüm dünyayı karanlığa gömmeyi hedeflemektedir.tüm evrenleri neredeyse ele geçirmişken son anda yenilerek mühürlenmiş ve hapsedilmiştir.
10-onslaught
profesör xavier ve magnetonun aynı bedende birleşmesi üzerine ortaya çıkan bu karakter xavierin wolverinenin vücudundaki adamantinyumu tamamen emen magnetonun onu durdurmak için zihnine girmesiyle vücut bulmuştur.güçlü bir karakter olup sıralamada 10. sıradadadır.
9-infinity
kozmik bir varlık olan infinity, uzayın vücut bulmuş halidir.kardeşi enternity zamanı temsil etmektedir.bu kardeşler birlikte uzay ve zaman devamlılığını oluşturur

0

marvel bir çok karakteri güçlü evet zaten guclu de olmasi gerekiyor.ancak bunların hangisi daha güçlü sorusu akılları karıştırmis olabilir evet filmlerden de baktığımız gibi bir çok karakteri büyük düşmanlara karşı mücadelesi ve değişik güçleri ve yetenekleri mevcut ve her karakterin kendine has bir özelliği olması da güzel bi rsey tabikide bazıları uçabiliyor bazıları sihirli güçler üretebiliyor bazıları ise bilimle beraber özelliklerini geliştirerek geleceğe öncülük edebiliyor, ama bunlardan bir tanesi var ki ve cok popüler olduğu kesin iron man yani demir adam evet bu karakter bence en guzle karekter lerden biri uçup güçlü silahlarla ve geleceğe yönelik olmasi beklenen robotları ve olacak olan gelişmeler e öncülük edip artık savaşların insanlarla değil robot larla yapılacağı gelecekte mümkün ve akıllarda tutulan bir şey haline gelecektir.en önemlisi bunların ne zman çıkacağı ve ne kadar sürede hayatımıza gireceği merak konusu herkes ister demir adam olmayı bilim le beraber karakterini geliştirmeyi kim istemez ki yani o yüzden demir adam karakteri oldukça güçlü ve bilim arkasına dayalı olabilmesi mümkün bir karakter yansımasıdır. tabiki de diğer karakter ler de önümüzdeki günlerde çıkabilir ancak binaen yakın karakter demir adam olup gerçekleri yansıtmaktadır .çıkardığı filmlerle bir çok şeyleri kanıtlayan karakter gelecek adeta yansıtmaktadır . en güzel şey ise bir gerçekleşmiş olup hayatımıza yararlı bir şekilde kullanılması kötülük lerle bir demir adam gormememizdir.

0

marvel karakterleri genel olarak hepsi güçlü zaten. hepsi düşmanlarını yeniyor. ancak en güçlü derseniz aklıma ilk olarak fiziksel güç geliyor ve buda benim aklıma aslında bir insan olan ancak sinirlendiğinde bir yeşil deve dönüşebilen bruce banner karakteri aklıma geliyor. en güçlü hulk..

0

marvel çocukluk dönemlerimizde hepimizin izlediği filmdir. hatta şuanda hayla izlenmektedir. bu film içindeki karakterlerin hepsinin özel yetenekleri bulunmaktadır. ama yinede bana göre en güçlü marvel kahramanı spider man dir.

0

bence sevilen marvel kahramanlarından en başında gelen deadpooldur . bu aynı speider-man gibidir , aslında içi uktelerle dolu bir tiplemedir deadpool. bu karekter süper hızlı iyileşme gücüne kavuşmuştur. bu karekter sonralardan başka evrelere dönüşsede benim favori marvel karekterim deadpooldur.

0

bence spiderman bide deadpoll var ikiside ayni

0

one above all tüm kozmik güçlerin ve marvel dünyasının yaratıcısıdır.

0

bana göre en güçlü marvel kahramanı kesinlik ve deadpool'dur.çünkü deadpool ölümsüz bir karakterdir. benimle genel olarak izlemeyi çok sevdiğim bir karakterdir. hem komedi hem aksiyon açısından çok başarılı bir oyuncudur. bana göre deadpool kesinlikle en güçlü marvel karakteri diyebilirim. ancak deadpool kapışak olan olan tek isim olarak ben süpermeni görüyorum.