0

2004 yılında yayınlanmış bir dizidir oyuncuları alişan çağla şikel müjdat gezen ayten erman

0

cennet mahallesi filmi 2004 yapimı show tv de oynayan bir diziydi aslen istanbul balatta cekilmistir
oyuncullari:
ferhat
sultan
pembe
fatoş
selim
delikadir
ayse
muharrem
menekse
aliş
yunus
kısmet
elga
ethem
beter ali
rıza
rüstem
hüsnü
abbas
komiser cemil
memur salih
patron
cennet mahallesi oyuncuları bunlardir keske yeni baştan oynasa pembe abla yine bassa guzel filimdir.

0

gerçekten bugüne kadar henüz böyle muhteşem eğlenceli bi dizi daha görmedim ben.oyuncuları ise;alişan,çağla şikel,müjdat gezen,melek baykal,zeki alasya,aylin kabasakal.

0

hala eski bolümlerini izlerim çagla şikel diger adi sulran alişan ferhat zeki alasya komseri canlandirirdi suanda hatirladigim bunlar

0

alişan, çağla şikel, melek baysal, zeki alasya, erol günaydın, ayten erman, aylin kabasakal, şeyla halis, özkan uğur, müjdat gezen, aylin kabasakal. hatırladıklarım

0

ali şan, çağla şıkel, müjdat gezen, melek baykal aklımdas kalanlar.

0

cagla şikel alişan mashar özkan zeki alasya

0

alişan
çağla şikel
melek baykal
müjdan gezen
erol günaydın
zeki alasya
birde oynak balina diye bi kadın vardı adını hatırlayamadım

0

çağla şikel, alişan, müjdat gezen, melek baykal, zeki alasya gibi oyunculardan oluşan cennet mahallesi dizisi ülkemizde sevilen dizileri arasında yer almaktadır.

0

cennet mahallesi oyunculari: alisan, cagla sikel ,melek baykal ,mujdat gezen zeki alasyadir.

0

cennet mahallesi oyuncuları
alişan
çağla şikel
melek baykal

0

küçükken okuldan geldiğimde çantayı bir tarafa atıp televizyon başına geçer izlerdim.çocukluğuma dair en güzel anlardan birisidir.oyuncu kadrosu ise asağıdaki gibidir.
çağla şikel:sultan
alişan:ferhat
melek baykal:pembe
müjdat gezen:yunus
erol günaydin:kadir dede
zeki alasya:komiser
özkan uğur:üçkağıtçı beter ali
aylin kabasakal:fatoş
ayten erman:kısmet
levent tülek:rıza
melih çardak:rüstem
ercan bostancioğlu:meyhana sahibi
şeyla halis:menekşe
ümit yesin:muharrem

geriye dönüp bakıyorum da şimdi senelerce ve defalarca yayınlanan tekrarlarına rağmen hala izlenen nadir dizilerden biridir bana göre.şimdiki diziler gibi sunilik ve sahtelik ayrıca ahlak yoksunluğundan uzak samimi bir aile ilişkisini doğrusuyla yanlışıyla ortaya koymaktadır.

0

gerçekten zamanında çok sever izlediğim bir diziydi. özellikle alişan ve çağla şikel benim en beğendiğim oyuncuları arasında yer almaktaydı. bunun için de aslında çok tutulmadığında söyleyebiliriz veyatta oyuncuların bizden ayrılmak istediğini açıklamış olabilirler ve bu yüzden de dizi sona ermiş olabilir. aslında şu anda televizyonda hay day yayınlanmış olsa gerçekten çok severek izleyebileceği mi söylemek isterim. şu anda da aslında televizyonda yayınlanmayan kalksa tutulacağını tahmin ediyorum aslında. düşünecek olursak o kadar şu anda gece var ki bazıları gerçekten hiç izlenmiyor denecek kadar az olduğunu görebilmekteyiz. genellikle eski dizilerde daha çok izlenim olduğunu görebilmekteyiz.benim severek izlediğim bir dizi gerçekten her bölümün heyecanla açar ve izlerdim özellikle belirli günler iş saatlerinde çıktığı her zaman.ama şu anda televizyonlarda tekrar bile olsa izlerim ama maalesef şu anda koymuyorlar.ben de ara ara canım sıkıldı mıydı ya da kafa dağıtmak için genelde açıp bilmek istediğim bir dizi olduğu için internetten buluyorum ve izliyorum. bir bölümden başlayarak lan hala devam ediyorum açıkçası.aslında şu anda kişiler bence çok saçma geliyor bana ama cennet mahallesi denildiği zaman efsaneler aklıma geliyor. bu sorun gerçekten çok iyi bir sor uyumuş teşekkür ederim. hepinize bol kazançlar diliyorum arkadaşlar hayırlı günler dilerim.

0

cennet mahallesi sultan rolünde çağla şikel oynarken alişan ferhat rolünde oynamıştır. melek baykal pembe rolünde oynamıştır ki o rolünde çekirdek çitlemesine bayılıyorum. zeki alasya başı dertten kurtulmayan komseri iken müjdat gezen yunus babasıdır.

0

alişan çagla sikel zeki alasya melek baykal müjdat gezen ah ah nerde sski filmler efsane bir diziydi her gün izlerdım bazen acar eski bölümlerini hala izlerim rahmetli zeki alasyayı delirtmelerine bayilirdim çağla sikelde o zamanlar çok güzeldi.

0

çağla şikel cennet mahallesi'nde oynayan bir oyuncudur çok güzel bir kadındır

0

alışan cagla şikel mujdat gezen melek baykal bas roldekiler bunlar mahallede gecen komik yaşamları anlatıyor

0

pembe yunus sultan ferhat oynak balina ayşe fatma hayriye gel beriye beriye

0

zamanın da çok izledim bir diziydi gerçekten harika bir diziydi keyif alarak izledim gerçekten hala olsa hala da izlerdim ama malesef şuamda televizyonlar da yok malesef ama olsun arada internetten açıp izliyorum gayet de keyifli gerçekten mükemmel bir diziydi.

1

çok saçma bir dizi olmasına ragmen en çok izlenen bir dizi show tvnin en güzel dizilerinden birtanesidir alişan çagla şikel aliş pembe deniz baykal durmadan kavga gürültü çingeneler çok saglam anlatan bir dizi olup şimdi tekrar gösterilse tekrar çok fazla izlenmeye sahip olur çünkü televizyonda sokak yaşananların gerçek olarak gösterildigi tek dizi cennet mahallesiydi onun üstüne dizi yoktu o zamanların en iyi dizileri arasındadır kendi zamanında olan dizilerin hepsinden iyi bir dizi olan cenet mahallesi oyuncuları çok iyi kaliteli oyuncular olup ustatlardır bu ustadları bir araya getiren bu projeyi yapan yapımcı ve yönetmene teşekkür ederiz oyuncularına da teşekkürler