0

nieva,siemens,auidi,wolsvogen,persil,adidas,bmw

0

bmw, mercedes benz, audi bosch, wolkswagen porsche siemens ve daha çok kaliteli markalar almanya'ya aittir.

0

mercedes bmw audi wolkswagen seat skoda opel bunlar yeterli zaten dünya devleri

0

bmw, volkswagen, mercedes, solingen ve rossman hatırlayabildiklerim arasında ancak kafanı çevirdiğin birçok marka alman kökenli. almanlar görüp göremeyeceğin kadar çok markaya sahip ve çılgın bir pazar alanına sahip. tüm dünyaya ithal ediyorlar, tüm alanlarda ürün üretimi yapıyorlar. haliyle pazar çok, para bol. belki de bu başarıyı bizde hiç olmayan o disiplinlerine yormak gerek.

0

otomotiv sektöründe
bmw
mercedes
audi
skoda
volswagen
opel
beyaz eşya ve ev eşyaları sektöründe
bosch
siemens
şg
koyafet sektörü
adidas
puma

0

tabiki en çok akla gelenler araba markaları bmw audi mercedes baslıcaları

0

sırası ile alfabe ile sıralıyalım :

a
- abt sportsline
- aeg
- aldı
- allianz se
- alpina
- arcor
- audi
- audi sports gmbh
- avira antivir

b
- basf
- beiersdorf
- bermard krone holding
- blohm + voss
- bmw
- bmw m
- braun ( şirket )

c
- carl zeiss ( şirket )
- contax
- continental

d
- deuts bank
- deutz
- dormier
- dr.otker
- dresdner bank

e
- e-plus
- ehrmann ag

f
- faber castel

g
- galeria kaufhof
- grundig

h
- haribo
- hdi-gerling
- heckler ve koch
- henkel
- henschel

j
- jacobs ( kahve )
- jagermeister

k
- knorr

l
- leica
- liebherr
- liqui moly

m
- man truck ve bus ag
- mercedes ( marka )

n
- neoplan
- nivea ( krem )
- nordex
- nordmende

o
- o.b
- opel

p
- paradontax
- porche
- puma
- putzmeister

r
- rama
- rotring ( kalem )
- rheinmetall
- rıf automobile

s
- sennheiser
- setra
- simens
- smart
- solarworld
- staedtler
- steinberg

t
- t - mobile
- tchibo
- trabant
- trexstor

v
- varta
- viessman
- wolswogen
- wolswogen ag
- wolswogen ticari araç

ülkemizde faliyetini sürdüren birçok listedeki firmalar vardır.listedeki markalar bunlardır.

0

alman kökenli markalar 100 lerce mevcuttur ama en çok bildiklerimiz araba markalarıdır.bunlar bmw,mercedes,audi,wolswagen gibi markalardır.araba konusunda çığır açan almanlar dünyada adını kalitesini konforunu bir marka haline getirmiştir.ve ucuzada yapıyorlar bu fabriklarda türkleride çalıştırıyorlar.ama araçlar ülkemize girişte vergi üsütne vergi bindiriliyor.bu dünyada bırak kaliteli araba sürmeyi kalitesiz araba bile süremiyoruz sağolsun ülkemiz vatandaşı hiçbirşey alamasın amcık gibi yaşasın diye herşeye vergi vergiye bile vergi koyuyor.ama iyiliğimizi düşündüklerini söylüyorlar haksızda sayılmazlar.

0

ulkemizde alman araba markaları var mercedes gibi markalar tabi daha varda benim bildigim bu kadar

0

aslında zaten çoğu gündelkk markalar alman menşili yaz yaz bitmez herhalde

0

mercedes audi bmw volkswagen ilk akla gelen bunlar oluyor

0

araba markaları olarak örnek verecem. volkswagen, mercedes, bmw, opel, audi

1

bmv, mercedes, audi, adidas en çok bilinen ve kaliteli markaları.

0

audi,wella,vw,visa,varta,uhu,miele,mini cooper,hukla,dr oetker,grundig vb alman milletine aittir

1

bence almanya avrupanın zaten en gelişmiş olan ülke ünvanına sahiptir çünkü almanya bugün yarın hep üretmiştir yeni markalar oluşturmuştur oluşturduğu markalar ev eşyasından arabaya kadar her şeyi kapsar adamlar üretip satmak için çalışıyor ülkenin refah seviyesi yukarıda dört bir yanında sarı yelek eylemleri olurken nedense bu sıçrama almanyaya geçmemiştir çünkü adamlar zaten rahat yaşıyor kendi ülkemizde bile bizler alman marka arabaya biniyor alman marka giyiniyoruz çokça karşılaşıyoruz bu tür durumlarla, alman markalarına gelecek olursam eğer kendi kullandığım olanlardan başlayayım adidas, bosch, fakir gibi markalar evimde bulunuyor hepsi de gayet kullanışlı ve hemen hemen herkesin evinde bulunan markalar adidas dediğimiz marka almanya çıkışlı ama dünyanın dört bir yanında hizmet veriyor okyanuslardan topladığı çöpleri işleyip ayakkabı yapıyor ki onların bile doğaya faydası olsun araba olarakta opel,
audi
bmw
mercedes ülkemizde tutulan ve beğenilen alman markaları yazdığım çok az bir marka var ama bunlar en lok gündeme gelen markalar diyebilirim gerçekten alman çıkışlı markalar ve almanya üst düzey güzel ve mükemmel bir sisteme sahip.

1

almanya markalaşma ve kaliteli ürünler üretme konusunda çoğu ülkeden öndedir. almanlar genelde başarılı mühendislikleriyle ürettiği birçok ürünü dünyaya ihraç eder. ayrıca ağır sanayi alanında oldukça gelişmişlerdir.
önemli alman markalarına gelirsek...
otomotiv alanında gelişmiş teknolojiye sahiplerdir. mercedes-benz, bmw, volkswagen, audi, porsche aklıma ilk gelen otomobil üreticileri. otomobil üreticisi dediysek yalnızca otomobil üretmiyorlar tabi. mesela mercedes, aynı zamanda kamyon, kamyonet, otobüs ve birçok özel askeri araç ürermekte. bir de politikacı makam aracı diye bilinen s serisi araçlarını çok uzun yıllardır dünyanın her yanına satmaktalar.
otomotiv sektörü faslını şöyle kapatalım. almanların çok ünlü otobüs üreticileri de vardır. neoplan, setra, man gibi...
aklıma gelen diğer önemli alman markalarını da buraya yazayım.
bayer
siemens
bosch
henkel
haribo
milupa
braun
adidas
puma
nivea
t-mobile
tchibo
opel

1

almanya kökenli arabalar mersedes,mini kupur audi,bmv.. diğer ürünler doktor otker, faber castell,seba met tabiki daha çok tür ama bildiklerim bunlar.

1

almanya denince akla ilk gelen bmw mercedes opel gibi dunyaca unlu araba markaları gelir

1

alman markalarına sanırım iki örnek vermek bile yetebilir. bunlardan biri mercedes bir diğeri ise adidas markasıdır. mercedes markasının ne kadar tanınır olduğunu ve ünlü olduğunu sanırım konuşmaya pek lüzum yoktur. dünya çapında en çok satan otomobil markalarından birisidir. tabii ki yazılacak çok şey var ancak yine de bir diğer marka olan adidas'a geçmek istiyorum. adidas spor ürünleri konusunda yine çok ünlü bir markadır. ismini sanırım yanlış hatırlamıyorum yaratıcısı ve bu markaya ismini veren kişi adolf dassler'dir. spor ürünleri konusunda nike, under armour gibi markalarla en üst düzeyde yer almaktadır. ürün yelpazesi de gayet geniştir. ayakkabı, tişört, şort, eşofman ve daha birçok spor alanına ait ürettiği geniş yelpazede ürünleri mevcuttur. ben kısaca bu iki alman markasına değindim ancak yine de başka bilindik markaları saymak gerekecek olursa kısaca; wolkwagen, audi, siemens, bosch, bauhause markalarını ve tabiki daha çok sayıda otomobil markalarını sayabiliriz.

1

alman markaları ben arabalardan örnek vereceğim smart,mercedes,bmw,audi,volkswagen, gibi marka arabalarıdır gerçekten hepsi birbirinden kaliteli arabalardır almanya üretim konusunda gerçekten çağ atlamıştır