0

wolkswagen,audi,bmw bosch adidas ford bunları biliyorum.

0

mercedes
bosch
bmw
wolkswagen

0

alman menşeili her şeyi sağlam ve dayanıklı olarak bilinir bunların içinde arabalarda vardır ben size araba markalarını modellerini söyleyeceğim.alman menşeli olarak mesela bmw audi volkswagen opel mercedes bunlar alman menşeili markalardır ve çok dayanıklı konforlu ve hızlı vardır.ben bu saydıklarım arasın en fazla bmw seviyorum çok hoşuma gidiyor görünüş olsun tasarımı olsun iç konforu olsun ama benim arkadaşım teknik servisi çalışırım bir evi bana çok kötülüyor gerçekten hani o kadar ölecek var bu olmadığını söylüyor bunu hep tekrarlıyor.beni her gördüğünde onun için beğenmeden soğudum ama yine de vb evimiz olsa yani fena olmazdı.ondan sonra mercedes mercedes yol tutuşuyla ve konforla benim hoşuma gidiyor ama mercedes biraz daha pahalı olduğu için beğenmeden yani onun fazla sevemiyorum ondan sonra audi var audi kesinlikle hızı ve yol tutuşuyla benim kalbimi çalıyor ama audi bazı modelleri güzel bazıları bu kadar iyi değil diyebilirim. ondan sonra volkswagen passat kesinlikle bu numara bir araba fiyatı fazla pahalı değil ve gerçekten konforlu hızlı ve şık bir araba mesela başka opel astra var opel astra bursa reklam arasında en düşük bütçeli bir araba ama o da gerçekten güzel ve hızlı motoru güçlü ama ben bunların arasında en fazla bmw seviyorum bizim eskiden bmw 3.20 biz vardı uçuş modu bana benim ben arabayı aldım ama sonra satmak zorunda kaldım. belki de onun için de mi benim içinde kalmıştır bilmiyorum.

0

mercedes bmv audi rossman daha bi çok saglam markaya sahipler

0

mercedes bmw audi nike volkswagen siemens

0

bildiğime göre bmw,audi,mercedes,woswogen

0

bildiğim üzere 5 marka vardır. onlar ise ; audi, bmw , mercedes , wolksvagen ve opel'dir.

0

audi mersedes grundimg smart wolkwagen bmw audi

0

aldi, abti arcor, dr otker, deutz, opel dir

0

alman markaları, audio, audio sport, fabel castel, bosh, alpina, bernard krone holding, bmw, continental, haribo, braun contax, wolsvogen, wolsvogen ticari araç, viessman, simens, steinberg, setra, rama, rotring, paradontax, porche, puma, trabant, tchibo ,smart, solarwort, putzmeister

0

başta otomotiv sektörü olmak üzere almanlar birçok yerde farklı farklı ürünleri vardır. sağlık, yiyecek sektörlerinde de birçok ürünleri vardır. almanya işçi kitlesi olarak geniş bir skalaya sahip olduğu için üretim konusunda dünya devleri arasında yer alır. birçok kişinin hayretle baktığı arabaları üreten almanlar'ın birkaç malı şunlardır: schwarzkopf, audi, dr. oetker , mercedes. porsche ve herkesin okul öğrenim hayatında mutlaka bir defa da olsa arkadaşı tarafından ya da kendinin olan faber-castell.

0

audi mercede grundig smart solarworld audi

0

bir çoğumuz halen hangi markanın kime ait olduğu hakkında bir fikir sahini değiliz.bu ürünler arasında almanya kökenli markalar şunlardır; audi, aeg, agfa, bauer, bauhaus,bayer,bosch,blaupunkt, bmw, braun, continental, dr oetker,orette,nivea, nuk, opel, osram, profilo, enox, faber castell, fakir, fissler, fulda, gazi, grundig, henkel, hoffman, hukla, in pro, king, konig, leitz, loew, luthansa,mercedes, metro market, maybach, miele, mini cooper, mont blanc, pattex, pelikan, porsche, puma, schöller,seat,sebamet, schaub lorenz, siemens, schiller, skoda, tchibo, teka, uhu, varta, visa, vw, wella

0

mercedes, bmw ve volkswagen en köklü alman markalarıdır.

0

alman kökenli markalar sağlamlıklarıyla ünlü olmuş markalardır. arabalarda mercedes bmw ve audi bu ipi göğüsler. her ne kadar bugünlerde sağlamlıkları diğer bazı araba firmalarına göre azalmış olsa da hala bu isimlerini taşıyorlar. ev eşyası konusunda bosch markasına sahipler. bosch beyaz eşya konusunda günümüzde türkiye'de de üretim yapıyor. ancak yabancı üretimi ithal kullananlar şunu farkedecektir ki yabancı üretimleri daha kalitelidir. genel olarak ise bugünlerde üretilen mallar eskiye göre daha kalitesiz üretilmektedir. bunda ise çok para kazanma isteğiyle hareket ettikleri söylenebilir. ama işçi hakları konusunda çok geniş haklara sahip olan almanya firmalarını çok para kazanma konusunda sıktığı da aşikardır. onlar da ya çin'e kaçıyorlar bu yüzden ya da üretim kalitesini düşürüyorlar. kimin haklı olduğu konusu ayrı bir dert ancak vatandaş daha çok paraya daha az hizmet alıyor günümüzde. alman markalar çeki düzen verirlerse kendilerine daha çok para kazanıp sektörlerini büyütebilirler.

0

almanyada cok bulundugu icin markalar
audio
abt
aldi
aeg
alianzse
alipaen
arcor
audiu sport.
avina avirt

b
basf
beisedorf
bernard
blohm.
bmv
bmv m
buraun

c

carl
contax
contiteal
deuxcean
deunts
deur
dr otker
e plus
fabel kastel.
e plus
haribo henkel

0

alman markası dedim mi orada duracaksın.dünyaya sağlamlık konfor stabilite mühendislik nedir nasıl yapılır örnek olmuşlardır. alman malı mı o zaman alalım deriz.
yani adamlar ne yapsalar en sağlamıştı yapmak için yapmışlar.
otomatik dedim mi akla almanya gelir.
mercedes benz, bmw, audi, walkswagen, bentley, opel, porsche, smart gibi
varta pilleri, bosch beyaz eşya,
adidas, puma ayakkabı ve tekstilde çok önemli markalarıdır.

0

auid mercedes-benz total mersedes bmw rang rover kia

0

almanya teknoloji de sağlamlığını ve kalitesini kanıtlamış ülkelerden birisidir. alman markası olarak örnek vermek gerekirse; dr. oetker ve knorr gıda sektöründe kaliteli işler yapıyor, audi, mercedes, opel, bmw, porsche, volkswagen, man markaları araba ve tır-kamyon üretiminde önde gelen firmalardandır, continental lastik, faber-castell kırtasiye, grundig televizyon ürünleri, haribo atıştırmalıklar, heckler&koch silah sanayiisinde, jacobs kahve sektöründe, lufthansa hava yollarında, mz motosiklet, neoplan otobüs, paradontax ağız sağlığı, puma tekstil, rotring kırtasiye, setra otobüs, siemens televizyon, smart araba sektöründe önde gelen firmalardan bazılarıdır.

0

özellikle araba markaları olup, audi, volkswagen, opel, mercedes gibi markalar, siemens, fakir ev araçları gibi markalar, kinder çikolata markası alman markalar arasında yer almaktadır.