0

hayvanların hepsini severim.tabii evcil hayvanlardan bahsediyorum.kedi, köpek, kuşlar, at,inek,eşek,papağan,hepsi güzel yaratıklar.

0

en sevdiğim hayvan köpek köpek arkadaştır hayvanlar aslında bizden zekidir bunuda herkezin bilmesi lazım ve kötü hayvan yoktur kötü sahip vardır

0

hayvanlar aleminde bulunan bütün hayvanları oldukça çok severim. kimi zaman onlara sevgi ve şefkat göstermeyi de ihmal etmem. ayrıca onları beslemek için elimden geldiğince imkânlarımızı seferber ederim.çünkü hayvanların dili yoktur ve ne söylemek istediklerini insanın kendisinin tespit etmesi gerekmektedir. onların bize ihtiyaçları olduğundan onlara her türlü sevgiyi ve şefkati göstermemiz gerekir. şevkat eden şefkat bulur merhamet eden merhamet bulur gibi sözler atalarımız tarafından bize sunulmuştur. bu söze sadık kalarak hayvanlara sahip çıkmamız gerekmektedir. özellikle evimde beslemiş olduğum muhabbet kuşuna oldukça ilgi gösterir ve onun her türlü yiyecek ihtiyacını karşılarım. gerekirse cebimde para olmasa bile son paramı onun kişisel ihtiyaçlarını ayırabilirim.