0

tabii ki futboldur ama bunun sebebi diğer spor türlerinin az izlenmesi değil de yayın meselesidir bence. basketbol izlemek istesek, tenis izlemek istesek illa şifreli olarak maçlar. sadece milli maçlar da şifresiz yayınlanıyor. voleybol desen çok izlenmeyen kanallarda yayınlanıyor.

0

ülkemizde en çok izlenen branş futbol ancak basketbol da uzun yıllardır özellikle açık kanallarda verildiğinde izlenilirlik açısından gayet iyiydi diye düşünmekteyim. bakıldığında kesinlikle futbola olan ilgi ve izlenilirlik oranı çok yüksek ve daha doğrusu en yükseğidir.

0

suanlik o konu turkiyde futboldur ama başka ulkeleerde degisebilir belki diye dusnuyorm ama benim görüşüm her ülkede aynı şekilde izleniyor die biliyorum ben co k svende vardır az seven de bence

0

ülkemizde en çok beğenilen ve izdihaml a takip edilen spor oyunu futboldur 7 den 70 e herkez. izler yaşlısı genci bayanij. erkeği. farketmiyor.sadece ukemizdemi duyada futboldur birinci sıra da gele spor saldırı. asladq bitmeyecek olan bu kultur gün gectikce dahada çok yaygınlaşan ve beegenilen birey oluyor bence

0

ülkemizde en çok oynanan spor dalı futboldur. her yerde her bölgede oynanan bir spordur. oynanması için bir top ve ik direğin olması yeterlidir top sahası derseniz düz bir alan yetiyor çocuklar hemen bir takım kurabiliyor yaygın olarak halı sahalarda da gençler çokça oynamaktadır.

0

ülkemizde en fazla izlenen ve takip edilen spor dalının futbol oldugunu düsünmekteyim.hatta düsünmenin ötesinde bundan eminim de diyebilirim.

0

ülkemizde ençok izlenen spor futboldur onu basketbol takip eder

0

futbol dur erkeklerin neredeyse tamamına yakını futbolu sever

0

tabi ki futbol. futbola karşı ilgimiz büyük para da futbolda dönüyo

0

ülkemizde en çok izlenen spor dalı futbol. neden sadece futbola ilgimiz var bilmiyorum. başka güzel sporlar da var. bence yeni sporlar keşfetmeliyiz. bu yazıyı okuyan yazar oryantiring sporunu duydun mu hiç ? biraz araştırmalısın derim. yeni sporlar yeni kültürler demektir derim.