0
0

yemek programlarının hepsini çok seviyorum eskiden çok izlerdim ama artık tadını kaçırdılar pek ilgimi çekmiyor çünkü çok saçma yorum yapıyorlar yemeklere her yemeğe bi bahane kusur buluyorlar ve yarışmacıların birbirleriyle tartışmaları falan çok saçma izlemiyorum artık

0

yani evde bos kaldikca izliyor insan hemde birseyler yapmayi ogreniyoruz napalim.baska

0

televizyonda izleyecek bir program bulamadığım zaman yemekteyiz programını izliyorum bazen çok komik şeyler yaşanıyor programda bazen de bilgilendirici içerikler olabiliyor

0

televizyon çok izlemem aslında ama izledğimde denk geliyor yemekteyiz programı. herkes bi kavga tartışma peşinde doğru düzgün yemek yorumu bile yapmıyorlar. çok saçma programlar ya . televizyonda da doğru düzgün pek bi şey yok. belgesel izlenebilir. onun haricinde diziler hiç eskisi kadar güzel değil.

0

çok enteresan izliyorum o kadar saçma ki bilmiyorum sevimsiz şeyler ilgi çekiyor . yalnız hiç izlediniz mi bilmiyorum ama gerçekten kimsenin yemekten anladığını düşünmüyorum. sadece o kavgaları izliyorum .

0

hayir asla izlemiyorum ve izlemek de istemiyorum cok sacma bir program ve sadece birbirlerini yiyorlar. biri ona laf atiyor biri ona laf atiyor resmen kuru gurultu. acacaksiniz evde son ses yan komsu misafir var sanacak o derece sacma bir program o kadar ses karisikligi var ki. herkes ayni anda bir sey soyleme derdinde onlari susturanda olmayinca e haliyle hepside kadin oldugu icin insanda kafa kalmiyor resmen :d. kadinlarin geneli oyle degil ama bazilari o programda gibi. cok sacma bir program izlemedim izlemem de ve tavsiye de etmiyorum.

0

hayır çok sinir bozucu bir program hiç izlemedim izlemem

0

ben böyle programları sevmiyorum ve çok sinir oluyorum onun yerine belgesel izliyorum öyle daha iyi oluyor hem vaktim boşa harcanmamis oluyor böylece.

0

sırf onların didişmelerini izlemek adına izlerim. sinir bozucu şeyleri izleyip de sinirimi bozmak hobilerim arasındadır çünkü. :)) niyeyse böyle bir huyum var.hem izlerken sinir olurum hem de izlemeye devam ederim.

0

her zamanki gibi ilk zamanlar izlerdim sonra sikti yapmacik kavgalar

0

evet, okuldan gelince bazen izliyorum.

0

kimş zaman evdekilerin zoru ile izlediğim bir program

0

evet bizimkiler merakla izlediklerinden ben de bakmak zorunda kalıyorum.

0

çok sinir oluyorum şu programa ya yapılan yemekleri beğenmiyolar sanki hepsi padişah torunu sanki hepsi hergün evinden önünde ki yemeklerden kat kat daha güzellerini yiyolarmış gibi zaten hepsi düzmece