1

cevapladığım soruları hiç saymıyorum. karşıma çıkan her soruya cevap yazıyorum. bilmediklerimi de araştırıyorum. ama yeni yılda karar aldım bende kolay yoldan para kazananlar gibi sadece yoruma dayalı sorulara cevap vereceğim. sakız gibi lafı uzattıkça uzatacağım ki fazla kazanç elde edeyim. milletin enayisi benmişim demek ki; oturup saf af bilmediklerimi araştırıp bilgi sorularına bakıyordum. aptallığıma doymayayım. :(

0

valla tam bilemiyorum ne kadar soru cevapladigimi. önüme gelen her soruyu hızlı bir şekilde cevapliyorum. bazen araştırma yapıyorum. kendı bilgilerimi ve yorumlarimi da ekleyerek mantıklı cevaplar yazmaya çalışıyorum. hızlı bir şekilde soru - cevap yaptığım için net olarak sayısını bilemiyorum.

0

@bilal emin merak etme sen şimdi banlancaksin sorulara saçma saçma kelimeler yazıyorsun burda adam akıllı para kazanacağını derişik değişik hareketlerin var.

0

sorumani sitesinde günde kaç tane cevap yaptığın hiçbir şekilde tahminim yok ama bayağı soru cevaplıyorum. yani genellikle soru bile soramıyorum aklımda soru olmadığı için çoğunlukta sabahtan, akşama kadar girip soru cevaplıyorum dediğim gibi kaç tane o konuda hiçbir fikrim yok.