0

şevval sam’ın annesi olan değerli sanatçımız leman sam’dır. aynı zamanda gül güzeli şarkısı da dünyanın en harika şeylerinden biri. dinleyin dinlettirin.

0

şevval sam ın annesi leman sam dır.sevval sam artık dilerse karşımıza çıkıyor.bodrum masalı, şimdide yasak elmada oynuyor.

0

şevval sam, 11 kasım 1973 istanbul'da doğdu. ünlü sanatçı leman sam'ın kızıdır. ilk ve ortaokulu hasan ali yücel ilköğretim okulu'nda okuyan sam, liseyi istanbul zincirlikuyu insaat teknik ve yapı meslek lisesi restorasyon bölümünde okudu. yüksek öğrenimini marmara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında beşiktaş'ın sarı fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu metin tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden tarık emir adlı oğlu oldu. sanatçı leman sam'ın kızı olan sanatçı, çeşitli sinema film ve dizilerde rol aldı.
ee sonrakara kutu (tv dizisi) 2015
martılar ve istanbul (2002) (dr. pınar)
yaşamın kıyısında (2006) bu filmde konuk oyuncu olan şevval sam ben seni sevduğumi adlı şarkısını seslendirdi.
siyah beyaz (2010) çıkış noktası, ankara’da 25 yıldır açık olan “siyah beyaz bar” ve onun müdavimleri olan siyah beyaz filmi, dostluk ve duyarlılık üzerine sıcak bir film. uzun yıllar aynı bara giden kişiler arasında oluşan arkadaşlık bağı filmin seyir zevkini arttıracak. şevval sam ise filmde hayata karşı tek başına direnen, yalnızlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş bir iş kadını olan ayten'i canlandırdı. cokda iyi oynadi bakan herr kesi sok etdi

0

leman sam.annesini de kendisini çok severek dinlerim

0

şarkıcı leman sam ayni zamanda beşiktaş lidir.

0

orta okul yıllarında en çok sevdiğim şarkılardan biri olan gönül parçasını seslendiren leman sam , şevval sam'ın annesidir.

0

sevval samin annesi sanatci leman samdir

0

leman sam dır bana esmeyi anlat anlat şarkısını da söylüyor