1

bu çok büyük bir ayıptır, bizim kardeşlerimiz, bizler savaşırken, şayet onlar eğlenebiliyorlarsa yazıklar olsun.

0

öncelik olarak suriyelilerin ülkemizde bulunmasına karşıyım adamlar geldiler resmen ülkemizde bayram yapıyorlar her şey güzel hoş fakat savaşa bilir durumda olanlar ülkelerine gidips almaları gerekmektedir kendi vatanlarını koruyamayanlar bizim ülkemizde yılbaşında ressmen parti yapıyorlar kendi memleketlerinde savaş varken üstelik bir an önce ülkemden gitmelerine diliyorum güzel ülkemi ne hale getirdiler

0

bu kadarida pes yani devlet hala onları beslesin. kendi aclari yoksulları varken onları beslesin onlarda bol bol uresinler. bizim askerlerimiz zorlu şartlar altında onların topraklarını savunurken onlar yan gelip yatsın. allahin adaleti mi bu ya . onların yüzünden birsürü çocuk babasız kalıyor. bence devlet eli silah tutan bütün suriyelileri göndersin savaşa. iyice sinir oluyorum şu suriyelilere.

0

gerçekten askerlerimiz için çok zor bir durum ve aileleri için. hadi diyelim ki bayanlar neyse ama elleri ayakları tutan gayet dinç olan erkekler bile ülkesindeki savaştan kaçıyorlar. ve onların kaçtığı savaştan bizim askerlerimiz savaşmak zorunda kalıyor. bence gerçekten bayanlar veya çocuklar alınabilir ama kesinlikle erkeklerin alınmasına ben doğru bakmıyorum. eğer bizim askerimiz orada savaşıyorsa onlar da savaşabilir. hadi diyelim ki savaşacak güçleri ve silahları yok o yüzden kaçıyorlar madem savaşacak silahları ve güçleri yok o zaman gidip bizim askerimiz ile birlikte savaşsınlar.