0

evet izledim.amir khan'ın filmleri zaten çok güzel.dangal da herkesin izlemesi gereken bir başarı filmi.kızların toplumdaki ve spordaki yerini vurguluyor ve fırsat verildiği sürece nelerin yapılabileceği nasıl başarılı olabileceklerini,ön yargının ortadan kalkması gerektirdiğini düşündüren bir film.izleyen herkesin hemen hemen benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.uzun bir film ama diğer filmleri gibi oldukça başarılı bir film.

0

şu an trt birde yayınlanıyor bende onu izliyorum amir khani'n filmi erkek çocuk isteyen bir babanın oğlu olmayınca iki büyük kızlarını güreşçi gibi yetiştirip onları spora alıştırması konu alıyor.

2

hint filmiydi unuttum yazmayı, aamir khan'ın filmi.

2

evet, izledim. gerçek bir hayat hikayesinden alıntı bu film. ve çok güzel gerçekten.
iki kızına güreşi öğreten bir baba, ve çocukluklarından beri babalarının onları yetiştirmesi, sonunda birinin ilk altın madalyayı alması, diğeri de almıştı ama altın değildi. hocaları başka stiller öğretiyordu, kızlar yeniliyordu babalarına alışık olduklarından, eğitim kampından kaçıp gece babalarıyla çalışıyorlardı yine de. bir başarı öyküsünü anlatıyor film ve hiç sıkıcı değil, sürükleyici.
geçen sene izlemiştim.