0

8. sınıfta ilk zayıf geldi karneme hiç calışmadım fakat.

0

benim karnemde ilk zayiflar lise birin ilk doneminde gelmisdi

0

karnede zayıfla tanışma olayım orta ikideyken cidden trajikomik bir şekilde olmuştu. o seneye kadar karnemde zayıfım yoktu lakin işte olacağı varmış, ilk dönem tam 6 dersim zayıf geldi.
karneyi görünce üzülceğime garip bir gülme tutmuştu ki beni sormayın gitsin. arkadaşlar filan bana garip garip bakmıştı. o kısmı çok iyi hatırlıyorum :)

0

karnemde ki ilk zayif notum lise birinci sınıfta aldim. hem de bir degil iki degil tam 6 tane zayif. lise birinci sinifta birden cok ders aldik sayisal alanda sozel alanda ve esit agirlik alanda. uc alanda ayni anda butun dersleri gorduk ve tabi ki de ben az ders calistigim icin baya zorlandim. ikinci donemde zar zor o notlari gecme derecesine getirerek oyle gecebildim donemi yoksa daha lise basinda sinifta kalacaktim.

0

ben ilk sayfa dördüncü sınıfın ikinci döneminde getirdim. bunun sebebi de iki dönemde hocamızın değişmesiydi gerçekten çok sevdiğim bir hoca gittikten sonra yeni gelen hocayı hiç sevemedim. bu da derslerimi etkiledi

0

hiiiiç gelmedi.bildiginiz inek bir öğrenciydim.bilgiyi seviyorum diye o dersleri sular seller gibi ezberlerdim.ben de isterdim haytalik yapmayı ama o şansım hiç olmadı.ben hep okumak zorundaydım içinde bulunduğum karanlığı yırtmak için òyle de yaptım.

0

ilkokuldan beri hiç iyi not aldığımı bilmem yani