0

torpilin benim bildiğim üzere iki anlamı vardır birincisi bayramlarda mutlu olduğumuz günlerde çocukluğumuzda patlatılmış küçük bir plastik içindeki barut tur ikincisi ise bir iş başvurusunda bir hastaneye gittiğimiz zaman olsun veya herhangi bir yerde insanların tanıdıklarına öncelik vermesi onlara özel alaka göstermesi onlarla daha farklı ilgilenme herhangi bir işe sokma bir şey de onları önce koyma gibi anlamları bulunmaktadır

1

torpilin çok anlamı vardır. bunlardan biri ateşli silah olarak kullanılan torpil ve diğeri de adam kayırmacılığında kullanılan terim vardır. yani adam kayırmak veya senin hakkın iken hakkının torpil vasıtasıyla yenmesidir.

0

bu soruyu anlayamadım güzel kardeşim. sormak için çok acele ettin sanırsam. bunun sebebi de bir an önce para toplamak istiyorsun. bir işten keyif almadan o işten verim alamazsın. senden çok rica ediyorum ve inanıyorum ki bu konuda tek başıma değilim, lütfen gerçekten merak ettiğin konular üzerine soru sor ve bildiğin şeyler üzerine de uzun uzun cevaplar ver. paranı bu şekilde biriktir sende rahat et bizde rahat edelim. burada birbirimize işkence etmeye gerek yok diye düşünüyorum. seni kırmak istemem beni sakın yanlış anlama. sabrınız için çok teşekkür ederim.