0

arkadaslar cok guzel bir soru olmus tesekkur benim kucukken cok sevdigim cizgi filimler kel oglan masallari tom ve jery pepe oscar collerde tazvanya canavari marsu plami

0

çocukluk yıllarımızın vazgeçilmezleri olan çizgi filmler geçmişte daha güzel şekillerdeydi. şimdiki çizgi filmlere baktığımız zaman oldukça arada büyük farkların olduğunu görmek mümkündür. özellikle oluşturulan görsel öğeler bakımından da son derece arada büyük farkların olduğu görülüyor. pokemon, yugi- oh, power rangers, naruto, yok ve jerry, speedy gonzales gibi birçok çizgi film ile geçen çocukluk anılarımız olmuştu. ama günümüzdeki gençlik maalesef çok farklı bir ortamda büyüyor. bizim zamanımızda olan çizgi diziler yerini daha çok bilim veya komedi tarzındaki türlere çevirmiş durumda. bunlara ek olarak yetişme koşullarının da değişiklik göstermesi ile bu durum pekte iç açıcı değil.

0

en çok sevdiğim çizgi filmleri şirinler , jetgiller ,pembe panter, kurabiye canavarı duffiduck ,temel reis, tom ve jerry ,mr bean

0

bendeniz daha çok, laff-a-lympics olimpiyatları, ninja kaplumbağalar, he-man, taş devri, şirinler izlerdim.
daha önceleri yayınlanan calimero, pembe panter, bugs bunny ve hayal meyal hatırladığım uçan kazı da eklemeden edemiycem.
demek ki ben çizgi filmleri çok seviyormuşum küçükken :)

0

en sevdiğim çizgi filmler: tom ve jerry, telatabiler, casper, jetgiller, taş devri, temel reis çizgi filmlerini severek izlerdim.

0

jetgiller,temel reis,casper,taş devri bunları çok severdim artık yok.şimdi olsa yine izlerim gayet güzellerdi

0

en cok sevdiğim cizgi filmler tom ve jery , baxbonney , sirinler yani eski ve güzel filmler ama simdikilere bakıyorumda hiç eskisi kadar gercekci ve keyif verici değil.

0

pembe panter,temel reis ,heidi,pepe , kayu,