1

ben o heyecanı çok seviyorum. yeni şeyler öğrendiğimi, fikir edindiğimi düşünüyorum. hadi'den 20lira ödeme eşiğine geldim ve talep ettim. aynı sorumani'de olduğu gibi kuruş kuruş kazanıyoruz. zaten önemli olan paradan ziyade o yarışma heyecanı.

şimdi bir de oyna kazan oynamaya başladım ama burada daha hiç kazanamadım. yine sevdiğim uygulamalar. resmen parasını verip eğitiyorlar bizi, tıpkı sorumani gibi.

0

izleyenlere orada ki kişiye de faydalı ve oraya çıkabilirseniz minimum 1000 tl kazanabilirsiniz gibi geliyor zaten çoğun da ilk sorular kolay geliyor bence bu programlar arttırılmalı ve boş beleş dizilerden daha çok izlenmeli, insanlar gidip sürekli dizi izlediği için bazen bu tür programlar reyting yapmadığı için daha doğrusu yapamadığı için yayından kaldırılıyor diziler az olmalı televizyon bu programlarla dolu olmalı hepimiz için faydalı olduğu için.

0

bu bağlamda en ilgi çeken ve herkes tarafından bilinen uygulama hadi. bu uyguluma kısa süre içinde genci yaşlısı bir çok insanı telefona kitleyerek onlara kültürel açıdan yararlı olduğunu düşünüyorum. insanlar kahvede okey pişti oynayacağına böyle bir sebep doğrultusunda telefonda sorular çözerek birşey öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine eriştirecek bu tür uygulamaları canı gönülden destekliyorum. umarım ülkemizdeki tüm insanlar böyle şeylerle meşgul olurlar.

0

aslında kazançlı bir durum elbet ama insanları toplayarak kısa bir süre içerisinde bir şey yapmalarını istiyorlar insanlar üzerinden para kazanıyorlar. para dağıttıkları düşünülüyor ama adamlar 1 verirken bizim üstümüzden bizler üstünden 10 alıyor.. bundan dolayı ben bakar geçerim, daha da ötesi olmaz yaptıkları ödeme de zaten amanda aman büyük para değil ki zaten belirli soruları bildikten sonra binlerce kişiyle yarıştıktan sonra kazandığınız para size ne kalırsa artık bilemem bölünüyor bu şekilde ilerleyen sistem insanların gözünde kazandırdığı sanılıp onların kazandığı farklı bir sistem bu her uygulamada her sistemde böyledir ama bunlar marifet gibi yayıyor.. ben pek tercih etmiyorum bu tür site ve uygulamaları..

0

valla kazancı çok az zaten kazanamadım da bu zamana kadar. en azından bildiğimiz sorular kadar kazanç elde etsek neyse. kazananlara verdikleri 1 lira , 2 lira para onun içinde kırk takla attiriyorlar. harcadığımız internete yazık oluyor. artık eskisi gibi de girmiyorum. sıktı artık bu yarışma .tabi ben hadi bilgi yarışmasından söz ediyorum.

0

son zamanlarda artan canlı bilgi yarışmalarının verdiği ödüllere bakıldığında yüksek miktarların olduğu görülüyor. ama bu ödüller soruları bilenler arasında eşit olarak paylaştırıldından binlerce kişiye pay düşüyor ve bir kişinin kazandığı miktar oldukça düşük oluyor. bu sebeple bilgi yarışmalarından para kazanmanın en etkili yolu o gün içerisinde soruları bilen kişilerin az olmasıdır. bu şekilde yüksek miktarlar kazanmak mümkün hale geleceğinden bu tür yarışmaları her gün denemekte fayda vardır. ama merak edilen bir konu da vardır. canlı bilgi yarışmalarındaki yüksek ödülleri bu yarışmadaki kişilerin bu miktarları nereden kazandıkları büyük bir merak konusu olmuştur. yani ortada büyük miktarların dolaşması akıllarda soru işaretleri bırakıyor. ama bilinmesi gereken tek şey var. bu tarz yarışmalarda günlük olarak düzenlenme olduğu için katılmakta büyük yararı ne olduğunu söylemek gerekir. yani bugün yarışma yapılacaksa yarın içinde bir yarışma daha yapılarak birbirini tekrar eden günler ile bu devam eder. böylece bugün küçük miktarlar kazanıldığında yarın büyük miktarlar kazanma ihtimalinin olduğu da bir gerçek.

0

sürelerinin çok kısa olması dışında aşırı faydalı ve kazançlı olay