0

bazı insanların seslerinin itici olduğunu düşünürüm evet . ama bu nadirdir . ben beğenmek ama başkası o sesi beğenebileceğim öyle bir durumda var. ama cem adrianı severek dinlerim . çok güzel bir sese sahip olduğunu düşünüyorum. türkülere belki çok gitmeyebilir sesi ama genel olarak beğeniyorum . söyleme şeklide hoşuma gidiyor .

0

cem adrian çok severim şarkılarını beğenirim. sesi çok güzeldir. mutlu yıllar ve yine özledim şarkılarını çok seviyorum.

0

cem adrian yaptığı müzik kadar karakteriyle de öne çıkan sevilip sayılan bir sanatçıdır, müziğini çok beğeniyorum itici değil huzur veriyor bana ve keşke sanatçılar cem adrian kadar duyarlı olabilseler.her tür türküyü müziği kendi yorumu ile harmanlayarak yorumlayan sanatı ile hatırlanacak hep benim için, çok büyük saygı duyulacak bir insan öncelikle

0

herkese her tarz hitap etmez elbette ama bir sesin güzelliği tarza değil sadece sese bakılarak anlaşılır. bu yüzden cem adrian'ın sesinin itici olduğunu düşünenler müzikten ve sesten anlamıyor demektir.

0

her kitleye hitap eden bir tarzı olmadığı açık ama gırtlağı çok iyi ve şarkılarının çoğu güzel ben çok seviyorum.

0

bana göre gayet iyi söyledikleri şarkıları var

0

ben çok seviyorum.her tondan söyleyebiliyor.çok farklı bir insan.hoşuma gidiyor onu dinlemek.

0

kafa sesi kullandığı için çok begenilmiyor ama farklı bir çizgisi var severim kendisini

0

evet severim bence değişik bir yorumlama biçimi var ve bu onu siradanliktan çıkarıyor.

0

bence çok güzel bir sesi var insani derinliklere götürüyor hele de of of diye şarkısı var gelemem diyorum of of sen gel diyorsun diye harika bir şarkı gerçekten bunu dinlemelisiniz