1

internette para kazanılabilir ama arı gibi her siteye girmen gerek. makale siteleri, anket siteleri, bu tarz soru cevap siteleri yan ısıra ikinci el eşya satılan siteleri de kullanabilirsiniz. asgari ücret elbette elde etmek zordur ama günlük bir plan yapılır vehedef konursa iyi kazançlar elde edebilirsiniz. tabi gerçek hayattan kopmama şartı ile.

1

evet kazanılabilir mesela öğretmenler kazanıyor.nasıl diyecek olacaksanızda okul 2. evimizdir diyorlar yani evde para kazanıyorlar.

0

hayır malesef bu şekilde gelir sağlamak oldukça zor. yani eğer bir bilgisayar yazılımı veya programcılığı ile uğraşıyor veya makale yazarlığı fotoğrafçılık gibi bazı meslekler yapıyorsanız belki internet üzerinden bilgisayar yolu ile yapılan meslekler olduğu için para kazanmak mümkün olabilir veya belki de bu tür siteler var bu şekilde de ufak paralar kazanılabilir. ancak genellikle, satış üzerinden satış ortaklığı üzerinden anket sitelerinden youtube veya instagram gibi sitelerden de cüzi miktarda aralar kazanan insanlar var veya kendini geliştirmiş tanınmış ciddi oranda paralar kazanan insanlar. yani ancka bu şekilde bunlar içinde tabiki emek harcamak vakit öldürmek ve çaba sarfermek gerekiyor yani aprs kazanmak yine her türlü alın telinden ve emekten geçiyor evde olsanız bile zamanını harcamanız gerekiyor normal olarak. yani evde para kazanmak biraz daha zor bir durum ancak tabiki bu yolla para kazanan insanlar da var.

0

evet sağlayabiliriz. ben sağlıyorum da hatta. evde oturarak gelir sağladığım işlerden biri sorumani. bundan ziyade bazı telefon uygulamaları, işte yok makale yazımı, yok anket doldurma filan derken birçok yerde oturduğum yerden para kazanmaya çalışıyorum ben. bunların dışında da internete kitap koyuyorum, kitap satıyorum. yakın olanlarla buluşup öyle veriyorum kitapları, kimisi de uzakta olup, kargoyu kabul ederse kargo ile gönderiyorum. ptt kargo ile. interneti düzgün bir şekilde kullanıldığında çok güzel para filan kazanılıyor yani. ve ayrıca evden para kazanmak için sadece internet olması gerekmiyor. çevreni oluşturduğun zaman mantı, reçel, salça gibi şeyler yapılıp satışı da yapılabilir. yani illa internet olması gerekmez. internet biraz daha geniş alanda para kazanmak amacıyla kullanılan bir araç yani...

1

evet. sorumani'de bunlardan biri. vakit ayırırsanız ciddi paralar kazanabilirsiniz. düzenli bir ek gelir olur. en azından telefon faturanız çıkar diye düşünüyorum. evde yapılan bir çok iş seçeneği var ama yaptıran yok. çoğu asparagas. ama sorumani gerçek, ödemeleri gerçek.

-1

bence zor ben yillsrdan beri ksxanamiyorim vucit isi olmadan para yok