0

benim kendi fikrim sorulacak olsa kesinlikle iphone derim. öncelikli olarak bunun sebeplerini kısaca saymak isterim çünkü yıllardır iphone kullanan birisi olarak hem neden iphone sorusuna bir cevap vermek adına hem de hayatında bir kez samsung kullanmıs birisi olarak da neden samsung değil ya da neden samsung olmasın sorusuna da cevap vermek ya da sizlere ufak tavsiyelerde bulunmak isterim. ilk olarak bu iki telefondan samsung markasını kullandım. hem de kullandığım telefon sanırım o yıl 2007 ya da 2008 di ve o sene yılın telefonu seçilmişti. ancak telefonu kullanmaya başladımve çok kısa süre içerisinde kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve bunu kısa sürelerle tekrar etti. telefon görüşmesi yapmaya çalışsam bir anda kesilen yani kapanan bir telefon vardı elimde ve bu gerçekten çok sıkıntı verici bir durum her dönem için. sonrasında telefonu servise vermeme rağmen problem sğrekli devam etti ve sonrasında ilk olarak iphone 4s ve sonrasında diğer modellerini kullandım. herşey bakımından gerçekten memnun kalınabilecek bir telefon tabi herkesin de bildiği gibi. hız, kamera ve mzellikle dayanıklılıkla beraber sorun yaratmayanbir telefon olması harika. tercih yapmam hiç zor değil tabii ki iphone.

0

bence samsung. çünkü iphone bana göre bazı özellikleri ile fazla laubali geliyor bana. sadece iphone dan iphone a resim fgönderebilmek çok saçma ve fazla kendini beğenme tarzı.

0

bana göre smasung android işletim sistemi kullandigi icin hemen hemen telefonda herseye izin veriliyo iosta sınırlama var istedigin bi muzik olsun baska bisey olsun direk indiremiyosun illa pc baglanican yada program ile hallediceb işini iosta kisitlama cok android de öyle bisey yok