0

bergen kimdir?

3 cevap
1

acıların kadını olarak bilinen arabesk müzik sanatçısıdır. mersinlidir. anne babası kendisi yedi yaşındayken ayrılmıştır. bunun üzerine ankara'ya taşınmıştır. bir akraba evliliği yapmış, bir erkek çocuğu olmuştur. ilk eşinden ayrılınca çocuğu babası tarafından yurt dışına kaçırılmıştır.

gittiği bir gazinoda tesadüfen şarkı söylemiş ve orada keşfedilmiştir. bundan sonra şarkı söylemeye devam etmiştir. çıkardığı albümlerden en önemlisi acıların kadını albümüdür. tanınması, sevilmesi bu albümle olmuştur.

hayatının en talihsiz adımı halis serbesle evlenmesi olmuştur. kıskanç ve muhtemelen ruh hastası olan bu ikinci eşi çalışmasını istemeyince ayrılmıştır. ancak halis serbes, bergenin gazinoda şarkı söylemeye başlaması üzerine korkunç bir adım atarak sahnede yüzüne kezzap atmıştır.

bu saldırı sonucu sanatçı gözünün birini tamamen kaybetmiş, diğerinde de görme kaybı yaşamıştır. bir gözünün zamanla yeniden görme yetisini kazanmasıyla kapanan gözünü saçlarıyla kapatarak hayatına ve sahnelere devam etmiştir. ancak ne yazık ki eski kocası kendisini yine sahnede öldürmüştür.

katili halis serbes, 2018 nisan ayında dört çocuğa taciz suçlaması ile tutuklanmıştır.

0

arabesk şarkıcısıdır, eşi tarafından yüzüne kezzap dökülmüş diye duydum.

0

kanka bergen eşi tarafından öldürülen mükemmel bir ses sanatçısıdır şarkılarını çok severek dinlerim zor bir hayatı olmuştur allah rahmet eylesin. bu arada seni çok özledim kanka :(