0

bu konu çok zıt çünkü insan haklarına en çok değer veren bizleriz özümüzde insanlara yardım etmek var.
birilerine merhamet etmek,birilerini sevmek nemde allah rızası için baktığımızda insanlara zulmetmeye yasaklayan bizim dinimiz ve yargılar kesin insanlarsa biliyorlar ki yapılması gereken bu her yere her ülkede yardım ederiz herkez biz türkleri bekliyor saadet,mutluluk bizlerle çünkü biz kimsenin malına canına kastetmeyiz biliriz ki bu allahtandır.
bu yüzden adalet bizde, bu yüzden insan haklarına saygı,merhamet bizde.
çıkmış birileri avrupa da insan hakları arıyor ne avare bi adamlar var adamlar birbirlerini satarak gelmişler,birbirlerini öldürerek gelmişler ve birbirlerine zulmedek ve insanları canlı canlı yakarak,keserek gelmişler sonra da insan haklarına saygılıyız diye maalesef geçiriyor bunların nerden geldiği bile belli değil.
bizse aslımız belli kimin ammetiyiz belli nerden edep,ahlak dersi alırız belli bu yüzden insan haklarına en saygılı millet biziz.
biliyorsunuz ortadoğu sarışık kimler karıştırıyor kimler savunuyor belli değil mi?
ve ne kadar insanı öldürdüler belli değil birçoğuda açlıktan ölüyor insanlara zulmediyorlar ve tecavüz ediyorlar sonra da insan hakları bildirgesi yapıp milleti kandırıyorlar her şey açık ortada.

0

bu soru gayet açık her ne kadar insan hakları avrupa'da,amerika'da deselerde bu konu ç

0

isviçre ve japonya diye biliyorum.japonlarin özellikle de çok çalışkan ve insan hakları konusunda gelişmiş olduğunu duymuştum .