0

eğer bütcen uygunsa benzinli bir araç tercih etmet daha yararlı olacaktır.ama şunlarıda bilmelisin dizelin bakım maliyetleri benzinli bir araca göre çok daha pahalıdır.ülkemiz durumunda dizel tercih etmek çok daha mantıklı bir karar olacaktır.

0

bence dizel araç almalı. çünkü dizel daha rahat. diğerlerine göre daha pahalı ama daha kaliteli. lpg de iyi ama patlama riski var. benzinli idare eder. dizel en iyisi. hem araç açısından iyi hem kalite açısından iyi. tabi fiyat farkı biraz yüksek. dizel 6.50 tl ise lpg 3 tl yani bayağı fark var.

0

eskiden mazot fiyatı benzinden en az %30 daha ucuzdu.o zamanlar dizel araç almak avantajlı gibiydi.şimdi ise fiyatlar aynı.böyle olunca benzinli araç almak daha avantajlı bence.hem çekiş hem arıza esnasında benzinli araç daha avantajlıdır.mazotlu araç yokuşta rampada, mutlaka benzinli araca geçilir.birde bir arıza yaptığında daha masraflı.

0

dizel araç yakıt/performans konusunda en çok tercih edilen seçenektir. bu nedenle dizel.

0

dizel aracın bir önceliği kalmadı artık ülkemizde.mazot fiyatları neredeyse benzin fiyatlarıyla aynı.sonra dizel araç arıza yaptı mı daha maliyetli oluyor,benzinli araç tercih ederim.çekişi de daha iyi zaten.