0

önce kadınlar etkilenir sonra da çocuklar.bu ülkede sektörlere hiç birşey olmaz endişelenmeyin.onlar konkordato ilan eder kredi batırır ama paçayı bir şekilde kurtarır.kriz var der işçi kadını işinden atar.maaşını aylarca ödemez.okulda olması gereken çocuklar ekmek derdine düşer.bir nesil daha bòyle heba edilir işte.sektörün uygulayıcılarına birşey olur mu ?olmaz.yeni bir alana geçer hemen.bu tip krizlerde sade ve sadece emekçi kesimler ve onların aileleri çocukları perişan olur.burda süslü pek çok ekonomik terim kullanıp zincirin halkalarını uzatabilirim.ama yapmayacam.gerçekten etkilenen yegane kesimi söylemek yeterli kanımca.

0

ülkede kriz olduğunda bir çok sektör etkilenir.ama bunlardan en çok ve çabuk etkilenen sektör giyim sektörüdür.çünkü insanlar ilk önce giyim kuşam ihtiyaçlarını öteler.gıda mecburen az çok tüketilmesi gereken bir sektör ama diğerini almasan da eskilerle idare edersin.

0

çiftçilik mahvolur diye düşünüyorum. birçok sektör etkilenir işsizlik artar.

0

bir ülkede kriz olduğunda bence ilk önce ihracat ve ithalat yapan sektörler etkilenir. çünkü kriz oldu mu dövize de etki ettiğinde ticaretin ana damarı olan dolar yükselir ve her şey zamlanır.