0

istanbul’a bunu döşemek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum o garabet metrobüs acilen köyüne yollanıp dümdüz olan hattına tünel kazma uğraşına girmeden bu insan icadının son harikası olan raylı sistemler döşenerek ülke de gerginlik sayısı düşürülebilir ve insalar işe giderken sanli savaşa gidiyormış gibi bir psikolojik travmadan geçmezler her sabah.

0

raylı sistemin en önemli noktası bence kaza riskinin en az olduğu ulaşım yollarından. çok nadirdir tern kazası. en son ankara da oldu. buradan ölenlere de rahmet dileyelim.

0

ülkemizin raylı sistem konusunda hâlâ yeterli seviyeye gelmediğini düşünüyorum direk ülkemizde giriş yaptım çünkü bence büyük bir handikap. raylı sistem hem güvenli hem ucuz bir ulaşım çeşididir. karayolunun yükünü ciddi anlamda hafifletebilecek bir alternatiftir ama maalesef başta belirttigim gibi bu konuda pek hevesli değiliz. bence yeteri kadar trenleri sevseydik trafik kazalarında bu kadar can vermezdik.

0

raylı sistem ulaşımım vazgeçilmez parçalarında biri hem şehir içi hem şehir dışı stabil zaman aralıklarında hareket edip varması raylı sistemi önemli kılan en önemli öğeden birisidir.

0

bence çok iyi tavsiye ederim çunku daha hızlı ulaşım olur