0

tabiki kahramanmaraş ili fakat dondurmasının meşhur ve lezzetli olmasının sebebi keçi sütünden yapılmasıdır

0

dondurmasıyla meşhur olan ilimiz kahramanmarastır . ben gittim çok güzel manzarası vardı gezilip görülecek olan yerlerden biri de orasıdır .

0

dondurmasi ile ünlü ilimiz tabiki kahramanmaraştir.

0

kahramanmaraştır tabii. yoğun süt kokusu bir an da dilimizde bitiverir. dünyanın en güzel dondurmalarından biridir. kıvamı insan derisine vurulduğunda can yakabilecek kapasitedir.

0

bunu herkes bilir eminim.bu sorunun cevabı tabikide kahramanmaraştır.

0

dondurması ile ünlü şehrimiz kahramanmaraş tır ben aslında küçük yaşlarıma kadar dondurma nerede yapıldığını bilmiyordum fakat biz çocukken köylerimizde eskiden arabalarla dondurmacılar gelirlerdi maraş dondurması maraş dondurması diye bağlarlardı benim de oradan aklımda kalmış tabii ki her dondurma maraş'ta üretilmiyor arketlerde satılan dondurmaların yüzde sekseni yüzde doksanı bence maraş dondurması değil maraş dondurması kaymak gibi oluyor fakat bu marketlerde satılan dondurmalar sadece süt eklenmiş gibi kötü oluyor yani maraş dondurması ayrı bir güzel tadı vardır ve ayrı bir yeri vardır insanlarda diyorum ve maraş'ta üretilir iyi günler

0

dondurmasiyla ünlü olan ilimiz kahraman maras tabiki de o hatta o kadar ünlü ki oyunlar yaparak insanlara verilen dondurmadir serttir tadı çok güzeldir ama yedikçe yiyesi gelir insanın hatta ondan başka dondurma onun kadar güzel değildir onun üzerine bence dondurma yoktur.

0

kahramanmaraş dondurması ile meşhur ilimizdir.

0

dondurması ile meşhur olan şehir tabiki kahramanmarastir

0

dondurması ile ünlü olan ilimiz kahramamaraş ilimizdir. bende çok severim maraş dondurmasını.